GÜNDEM

Bafralı Şehit Ve Gazi Aileleri İftar Yemeği

 
 1808
Bafralı Şehit Ve Gazi Aileleri İftar Yemeği - Samsun Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından Şehit aileleri ve gaziler için dernek binası önünde iftar yemeği düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği tarafından Şehit aileleri ve gaziler için dernek binası önünde iftar yemeği düzenlendi.

Çilhane mahallesi Fevzi Çakmak sokakta düzenlenen iftar yemeğine  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mangan, Bafra Askerlik Şubesi Müdürü Per. Yzb. Serkan Savaş, Bafra İlçe Jandarma Karakol Komutanı Jnd. Üst. Volkan Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürü Tekin Balcı, Müdür Yardımcısı Necmettin Aygün, Bafra Halk Eğitim Merkez Müdürü Yalçın Ak, Siyasi Parti Temsilcileri, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin çok sayıda şehit yakını ve gaziler katıldı.

Yemek öncesinde Bafra Çarşı Camii Müezzini Mehmet Zengin ve Türk Diyanet-Sen Vakfı Bafra Şube Başkanı Asım Kalyoncu tarafından okunan Kuran-ı Kerim ve ilahilerin ardından dualar yapıldı. Şehitler yad edildi.

 Bafra Şehit Aileleri Ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin iftar sonra yaptığı açıklamada,"Hepimiz biliyoruz ki kutsal topraklarımız uğruna canını veren şehitlerimiz, vatan, can ve namus gibi kavramları canı pahasına koruyan ve bu uğurda şehit olan aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun."  dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Şehit Ve Gazi Aileleri İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0