GÜNDEM

Bafralı Şairlerden İmza Günü

 
 218
Bafralı Şairlerden İmza Günü - Bafralı şairler Oktay Zerrin, Süleyman Altunbaş, Mehmet Alan(Birfani) ve Ondokuz Mayıs`tan Alaeddin Dursun Bafra Gençlik Merkezinde bir imza günü düzenlediler.
Bafra Haber

 |  - Bafralı şairler Oktay Zerrin, Süleyman Altunbaş, Mehmet Alan(Birfani) ve Ondokuz Mayıs`tan Alaeddin Dursun Bafra Gençlik Merkezinde bir imza günü düzenlediler.

"˜Okur-Yazar-Kitap Buluşması` Kapsamındaki etkinlik; 23 Kasım Pazartesi günü, saat 13.00- 15.00 saatlerinde gerçekleştirildi.

Emekli öğretmen ve gazeteci Oktay Zerrin, emekli öğretmen ve şair Mehmet Alan(Birfani), Kolay Lisesi öğretmeni, şair ve yazar Süleyman Altunbaş ile Ondokuz Mayıs`tan şair Alaeddin Dursun`un katıldığı imza gününe; Bafra Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, Kolay Lisesi Müdürü Abdülkadir Aygün, okulun Rehber Öğretmeni Şura Kama, Bafra Şehit Erkut Yılmaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Md. Yrd Halil Uncu, Giresun Tirebolu`dan Ahmet Yavaşoğlu, Bafralı şair İbrahim Ünlü ve İsmail Koparan, Samsun`dan Nermin Eker, Kazım Yılmaz, Destekli Ahmet Günay, Hasan Akbaş, Mehmet Sağlam, Oktay Zerrin`in eşi Aysel ve kızı Çiğdem Zerrin, Alaeddin Dursun`un eşi Hava Dursun, Ali Kınaş, Mehmet Alan`ın oğlu Serdar ve Mehmet beyin torunu küçük Buğlem Aslı Alan, Şakir Öztoprak katıldı.

Şairlerle sohbet eden şiirseverler hem onlardan imzalı kitap aldılar hem de hatıra fotoğrafları çekindiler.

Etkinlik, Bafra Gençlik Merkezi önünde Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu, şairler ve merkezin çalışan personelinin katıldığı toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Şairlerden İmza Günü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0