GÜNDEM

Bafralı Şairler Tüyap`ta

 
 146
Bafralı Şairler Tüyap`ta - Samsun TÜYAP Kitap Fuarına Bafralı şair ve yazarlarda katılımda bulundu.
Bafra Haber

 |  - Samsun TÜYAP Kitap Fuarına Bafralı şair ve yazarlarda katılımda bulundu.

Ayşe Kulin, Canan Tan gibi tanınmış şair ve yazarların da yer aldığı ve son gün olan 24 Mayıs 2015 Pazar günü, Samsun TÜYAP Kitap Fuarına Bafralı şair ve yazarlardan Oktay Zerrin ve Gülsren Akdaş da katılıp kitaplarını okurlarına imzalayıp sohbet ettiler.

Zerrin "Sevgi Ufkundan Şarkılara" adlı şiir kitabıyla, Çanakkale Şiirleri, Mavi Yürekler, Maviye Yolculuk" adlı şiir antolojilerini okurları için imzaladı.

Oktay Zerrin, TÜYAP`ta şair dostları Gülseren Akdaş ve eşi Recep Akdaş, Nermin Eker, Ömer Kuloğlu, Mustafa Koldere, Ahmet Günay, Alaettin Dursun, Uğur Dede, İbrahim Coşar, Fikret Dündar, Ahmet Sezgin, Yılmaz İmanlık, Gülten Subaşı, Kazım Memiç, Refik Baskın, Nedat Şiviloğlu, Kardelen Aşkım, Hakan Tunç, Betül ve Mücella Köse gibi birçok şair, yazar ve sanatçı arkadaşlarıyla bir araya gelip sohbet etme fırsatı buldu.

Oktay Zerrin, Samsunlu Sanatçılar Derneği`ndeki Stantta, şair ve yazar, eğitimci Zekeriya Çavuşoğlu, Bestekâr ve kemençe üstadı, şair ve yazar Kemal Kosif ve eğitimci, yazar şair Haluk Yolsal ile birlikte kitaplarını imzaladı. Gülseren Akdaş ise Tunç Kitap`taki Stantta kitaplarını okurlarına imzaladı.

Oktay Zerrin`in konuk okurları arasında ayrıca Bafra`dan öğrencileri olan Gülşen Özgün ile çocukları Zeynep ve Mert ile bir araya gelince bu Zerrin`e hem bir sürpriz oldu hem de duygu dolu anlar yaşandı. Çarşamba Diş Hastanesi, Diş Hekimi Şebnem hanım ile Makine Mühendisi eşi de Oktay Zerrin`in konuk okurları arasındaydı.

Haber Merkezi-Bafra

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Şairler Tüyap`ta içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0