GÜNDEM

Bafralı Şairler Çarşamba Kitap Fuarında

 
 171
Bafralı Şairler Çarşamba Kitap Fuarında - Bafralı şair ve yazarlardan Küsader Başkanı Gülseren Akdaş ve Başkan Yardımcısı Oktay Zerrin, 2-10 Mayıs tarihleri arasında açık olan 3. Çarşamba Kitap Fuarına katılıp şiir kitaplarını Çarşambalı okurlara imzalayıp sohbet ettiler.
Bafra Haber

 |  - Bafralı şair ve yazarlardan Küsader Başkanı Gülseren Akdaş ve Başkan Yardımcısı Oktay Zerrin, 2-10 Mayıs tarihleri arasında açık olan 3. Çarşamba Kitap Fuarına katılıp şiir kitaplarını Çarşambalı okurlara imzalayıp sohbet ettiler.

Özellikle okul ve öğrencilerin ilgi gösterdiği Bafralı şair ve yazarlardan Gülseren Akdaş"Bir Avuç Umut, Küstüm Çiçeği, Yine Bir Hüzün Akşamı, Kuzeyden Esen Hayaller, Her Şehir Bin Öyküdür, Ölüm Meleği, Uğur Böceğim, Atatürk Ve Çanakkale" adlı şiir ve öykü kitaplarıyla, Oktay Zerrin ise "Sevgi Ufkundan Şarkılara, Maviye Yolculuk, Mavi Yürekler, Atatürk ve Çanakkale" adlı şiir kitaplarıyla katıldı. Öğrenciler özellikle Gülseren Akdaş`ın yeni çocuk kitabı "Uğur Böceğim" e yoğun ilgi gösterdiler. Ayrıca Gülseren Akdaş ve Oktay Zerrin`in emekli öğretmen olmaları yanında Oktay Zerrin`in Ayvacık doğumlu olması nedeniyle öğrenci ve öğretmenler yazarlara ilgi gösterdiler.

Çarşamba Kitap Fuarı`nda Gülseren Akdaş ve Oktay Zerrin`in stantlarını Çarşamba Değirmenbaşı Ortaokulu, Kocatepe İlkokulu, Cemil Meriç İlkokulu, Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu, Mustafa Kemal Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri ziyaret edip Bafralı şair ve yazarlarla sohbet edip kitaplarını imzalı aldılar. Ziyaretçiler arasında Ali Fuat Başgil Anadolu Lisesi Md. Yrd. Ve Felsefeci Adem Tokur, Çarşamba İmam Hatip Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Emine Özkan, Kocatepe İlkokulu`ndan öğretmen Sündüz hanım, Kocatepe İlkokulu`ndan öğretmen Hülya hanım, Çarşamba Mustafa Kemal Ortaokulu 4-E Sınıf Öğretmeni Yaşar Baş, Çarşamba Cumhuriyet İlkokulu öğretmeni Mustafa Güvenaltın, Çarşamba Sağlık Meslek Lisesi Md. Yrd Hasan Ay ve kızı Tuana Ay ve Çarşamba BOTAŞ`tan Ayhan Çıplak gibi çok sayıda ziyaretçi yer aldı.

Bafralı şair ve yazar Gülseren Akdaş ve Oktay Zerrin ayrıca Çarşamba 3. Kitap Fuarı`nda kendilerini konuk yazarlar olarak ağırlayan Fuar ilgililerine, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar ile kendileriyle ilgilenen Atilla beye, kitap stantlarını ziyaret eden tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiler.

Haber Merkezi-Bafra

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Şairler Çarşamba Kitap Fuarında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0