SPOR

Bafralı Gençler Ligde Poyraz Gibi Esiyor

 
 489
Bafralı Gençler Ligde Poyraz Gibi Esiyor - Samsun`un Bafra ilçesinde bir araya gelen  futbol aşığı 12 genç katıldıkları uluslar arası turnuvada kendilerine forma yaptıracak sponsorlar arıyor.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde bir araya gelen futbol aşığı 12 genç katıldıkları uluslar arası turnuvada kendilerine forma yaptıracak sponsorlar arıyor.

Türkiye`nin en büyük halı saha ligi olan iddaa Rakipbul Ligi, aynı zamanda Avrupa Halı Saha Federasyonu üyesi. Ligin Türkiye Şampiyonu olan takım, ülkemizi Avrupa Halı Saha Şampiyonası`nda temsil etmeye hak kazanıyor.

Bu sene İtalya`nın Torino kentinde düzenlenecek olan turnuva, her sene Avrupa`nın bir başka ülkesinde organize ediliyor. Bundan böyle Türkiye Şampiyonu olmaya aday takım Samsun`dan da çıkacak.

Bafra Poyrazı Şampiyonluğa Aday

Bafra`da lise öğrencisi 12 genç bir araya gelerek çok sevdikleri spor dalı olan futbolu da kullanarak Bafra`nın adını Türkiye ve Avrupa`da duyurmak istiyorlar. Kendi imkanlarıyla bir çok maça çıkan ekip forma ücretlerini karşılamak için sponsor arayışını girdiler.

Takım arkadaşları adına konuşan Oğuzhan Aydın, " Ben 11 arkadaşımla birlikte Bafra`nın adını duyurmak için Türkiye`nin en büyük halı saha ligi olan İddaa Rakipbul turnuvasına katıldık. Geldiğimiz noktada başarımız her geçen gün artıyor ve bir çok rakibi yenilgiye uğrattık. Bu turnuvada başarılı olmak istiyoruz. Bir çok maça kendi imkanlarımızla gittik. Ancak şuan ki durumda bunu karşılayamıyoruz. Bafra Kaymakamı Halis Arslan bey ile görüştük, kendisine yazılı dilekçe verdiğimiz zaman proje haline getirilerek bizlere ulaşım yönünden destekte bulunacaklarının sözünü verdi.  Samsun çapında 280 takım arasında 17. takım olarak mücadeleye devam ediyoruz. Şuanda forma eksiğimiz var.  Sponsorumuz ve kaynağımız olmadığı için çok fazla masraf yaptığımız için forma yaptıramıyoruz. Bize bu konuda yardımcı olacak sponsorlar arıyoruz. Öğrendiğimize göre turnuva maçları Bafra`da da oynanacak. Bafra`ya böyle bir etkinliğin gelmesi bizi mutlu ediyor." dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Gençler Ligde Poyraz Gibi Esiyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0