SPOR

Bafralı Gençler Balkan Şampiyonasında 3. Oldu

 
 1411
Bafralı Gençler Balkan Şampiyonasında 3. Oldu - İstanbul`un ev sahipliğinde düzenlenen 15 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası`nda milliler tarihi bir başarıya imza atarak, Balkan Şampiyonluğu'na ulaştı.
Bafra Haber

 |  - İstanbul`un ev sahipliğinde düzenlenen 15 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası`nda milliler tarihi bir başarıya imza atarak, Balkan Şampiyonluğu'na ulaştı.

Bafra ve Samsunlu sporcularımız Serkan Uğurlu ve Mazhar Büyükgöze "Çift Erkekler"de Balkan üçüncüsü oldu. 

Badminton Milli Takımı antrenörleri Şaban Kırcalı ve Ömer Aydoğmuş, Badminton branşında destek veren Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Özyurt'a, spor şübe müdürü Süleyman Demirtaş'a , İlkadım Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Koordinatörü Üzeyir Kodan'a ve Badminton il temsilcisi Murat Sarıalioğlu' na teşekkür ettiler.

Türkiye'nin yanı sıra Bulgaristan, Romanya, Yunanistan, Moldova, Makedonya ve Arnavutluk`tan toplam 100`e yakın sporcunun katıldığı 15 Yaş Altı Balkan Badminton Şampiyonası, İstanbul Büyükşehir Belediyesi`nin koordinesinde İstanbul`da gerçekleştirildi.

Şampiyonada milli badmintoncular, gruplarında yer alan Arnavutluk`u 5-0, Yunanistan`ı 5-0, yarı finalde Romanya"˜yı 5-0 yenerek, finale adını yazdırdı. Şampiyonluk müsabakasında tekrar Yunanistan ile karşılaşan ve rakibini 3-0 mağlup eden ay-yıldızlılar, şampiyonluğa ulaştı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Gençler Balkan Şampiyonasında 3. Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0