GÜNDEM

Bafralı Eğitimcilerden Balıkesir Ziyareti

 
 815
Bafralı Eğitimcilerden Balıkesir Ziyareti - Balıkesir Necatibey Eğitim Enstitüsü mezunu olan Bafralı eğitimcilerden Reşit Çelenk, Ahmet ve Mahmut Danacı kardeşler, 36 yıl sonra Balıkesir Necatibey Eğitim Enstitüsünü ziyaret ettiler.
Bafra Haber

 |  - Balıkesir Necatibey Eğitim Enstitüsü mezunu olan Bafralı eğitimcilerden Reşit Çelenk, Ahmet ve Mahmut Danacı kardeşler, 36 yıl sonra Balıkesir Necatibey Eğitim Enstitüsünü ziyaret ettiler.

Okullarını ve sınıflarını ziyaret edip hasret gideren Bafralı eğitimcilerden Bafra Halk Eğitim Merkezi Md. Yrd. Reşit Çelenk, Ahmet ve Mahmut Danacı kardeşler Ören'deki Meslek Yüksek Okulu, Uygulama Oteli'nde mezunlar buluşması gerçekleştirdiler.

1977-1980 arası mezunlarının çoğunlukta olduğu buluşmada, 80 sonrası mezunları, aileleriyle birlikte 300 civarında mezun muhteşem bir birlikteliğe imza attılar.

Duygu dolu anların yaşandığı Balıkesir Necatibey Eğitim Enstitüsü Mezunlar Buluşması, müzikli ve eğlenceli geçerken, mezunlardan THM Sanatçısı Sabahattin Hafızoğlu da ses sanatçısı olarak programa türküleriyle renk ve heyecan kattı.

Ayrıca yat ile bir Ege Denizi Turu da yapıldı ve mezunlar yaşanan bu güzel ve duygu dolu buluşmanın ardından vedalaşıp bir sonraki yıl Nevşehir'de buluşmayı kararlaştırıp bu birlikteliği fotoğraf çekimleriyle ölümsüzleştirdiler.

Oktay ZERRİN-Bafra

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Eğitimcilerden Balıkesir Ziyareti içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0