GÜNDEM

Bafralı Bora`nın Rising Star Türkiye Heyecanı

 
 2746
Bafralı Bora`nın Rising Star Türkiye Heyecanı - Yalçın Köse- Bafra Haber / Tv8 ekranında yeni bir yarışma programı başlıyor. Tanıtımları ile çok ses getiren Rising Star Türkiye bu akşam 1. bölümü ile canlı yayında  herkesi ekrana kilitleyecek.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Tv8 ekranında yeni bir yarışma programı başlıyor. Tanıtımları ile çok ses getiren Rising Star Türkiye bu akşam 1. bölümü ile canlı yayında herkesi ekrana kilitleyecek.

Dünyanın ilk interaktif ses Yarışması olan "Rising star Türkiye" 3 Ağustos Pazartesi yani bu akşam canlı yayınla TV8 ekranlarında başlıyor.

Yarışmanın jürisinde Gülben Ergen, Demet Akalın, Mustafa Sandal, ve Fuat Güner yer alırken programın sunuculuğunu Öykü Serter yapacak.

Bu akşam saat 20.00`da başlayacak olan programın yarışmacıları arasında Bafralı genç Bora Denev`de yarışarak Bafra`yı Rising Star Türkiye`de temsil edecek.

İzleyicilerinde jüri üyesi olduğu yarışmada verilen oylarla yarışmacılara destek olunabilecek.  Programda sevdiğiniz yarışmacıya oy vermek isteyen herkes akıllı telefon ve tabletler için tasarlanmış olan özel uygulama ile izleyici ve uzman jüri anlık oylar vererek destekte bulunabilecek.

Yarışmada mücadele edecek olan Bafralı Bora Denev  ise göstereceği performans ile Bafralıların desteklerini bekleyecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Bora`nın Rising Star Türkiye Heyecanı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0