SPOR

Bafralı Badmintoncular Avrupa Yolcusu

 
 1252
Bafralı Badmintoncular Avrupa Yolcusu - Bafralı Badmintoncular Bulgaristan`da düzenlenecek olan turnuvada Milli Takım forması giyecek.
Bafra Haber

 |  - Bafralı Badmintoncular Bulgaristan`da düzenlenecek olan turnuvada Milli Takım forması giyecek.

Koray Yöro ve Gökhan Zenbilci Bulgaristan`da yapılacak olan gençler ve büyükler badminton turnuvalarında milli takım formasını giyerek ülkemizi ve ilimizi temsil edecek.

Bafralı badmintoncular, 15-17 Ağustos 2014 tarihleri arasında Bulgaristan "" Pazarcık"˜ta yapılacak olan Bulgarian Junior International (Avrupa Gençler Turnuvası) Badminton turnuvasına katılıp daha sonra, 18-21 Ağustos 2014 tarihlerinde Bulgaristan Sofya`da yapılacak olan Olimpiyatlara katılmak için puan veren Bulgaria EURASIA Open (International Series) katılacaklar.  

Badminton Milli Takım Antrenörü Şaban Kırcalı: "Sporcularımız ilimize çok sayıda Türkiye dereceleri ve Balkan şampiyonalarda derece alarak, ilimizde badminton sporunun tanıtılması ve sevdirilmesinde büyük rol almışlardır. Hedefimiz; bundan sonra Avrupa müsabakalarına katılıp ülkemize ve ilimize Avrupa dereceleri getirmektir. Badminton branşına desteklerini esirgemeyen ve bu turnuvalara gitmemizde bize maddi ve manevi destek veren Samsun Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sayın Güven Ozyurt`a, il spor şube müdürü Sayın Süleyman Demirtaş`a, İlkadım Belediyesi Spor Kulübü Yönetimi adına Sayın Üzeyir Kodan`a ve Badminton İl Temsilcimiz Murat Sarıalioğlu"˜na sonsuz teşekkürler ederim.`` dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Badmintoncular Avrupa Yolcusu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0