SİYASET

Bafralı Av. Orhan Kırcalı Ak Parti`den Samsun Milletvekili Aday Adayı Oldu

 
 2233
Bafralı Av. Orhan Kırcalı AkParti`den Samsun Milletvekili Aday Adayı Oldu - Bafralı Avukat Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.
Bafra Haber

 |  - Bafralı Avukat Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

Av. Orhan Kırcalı 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimlerinde AK Parti Samsun Milletvekilliği için aday adaylığı başvurusunu AK Parti İl Başkanlığında yaptı.

Av. Orhan Kırcalı; "Bölgemizin, Samsunumuzun Baframızın geleceğine sahip çıkmak için 1 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilecek genel seçimde AK Parti`den aday adayı oldum."  dedi.

Bafra` da doğdum. 48 yıldır Bafra`da halkın içinde, halkımız ile birlikte yaşamaktayım,  diyen Av. Orhan Kırcalı, " Halkın içinden biriyim. Ülkemizin, Bölgemizin, Baframızın sorunlarını çok iyi bilmekteyim. Bu sorunları çözmek için aday adayıyım. " dedi.

Av. Kırcalı AK Parti`den aday adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı:  

1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak genel seçimde insanımız tüm oyunları bozacak güven ve istikrarda AK Parti`den yana karar vererek yeni Türkiye`yi hep birlikte, milli ve manevi değerlerimiz, toplumsal refah, güçlü ekonomi, siyasi istikrar ve ileri demokrasi temellerinde inşa edecektir.

Son zamanlarda yaşanan olaylar göstermiştir ki ülkemizin en büyük ihtiyacı birlik, beraberlik ve istikrardır. 1 Kasım seçimlerinde elde edeceğimiz başarı ile bu birlik, beraberlik ve istikrar ortamı sağlanarak 2023 hedeflerine AK Parti önderliğinde, AK Kadrolarla ulaşacağız. Bu hedeflere katkıda bulunmak ve yaşadığım şehre hizmet etmek için AK Parti Milletvekili Aday Adayı oldum.

Halkımızla birlikte Samsunumuzun jeopolitik konumundan kaynaklanan önemini arttırmak, okumuş genç nüfusunu değerlendirmek, Türkiye`nin en verimli ovaları olan Bafra ve Çarşamba Ovaları`nda Milli Tarımı geliştirmek, kırsal bölgelerimizde hayvancılığı yaygınlaştırmak, turizm fırsatlarını değerlendirmek, sanayi ve ticaret alanında yeni atılımlar yapmak, sağlık alanında Samsun`umuzu marka şehir haline getirmek, bölgemize yeni yatırımlar kazandırmak, halkımızın refah düzeyini arttırmak temel hedeflerimiz olacaktır.

12 yıl boyunca AK Parti, AK Kadrolarla yaptığı çalışmalarıyla Samsunumuzu bu hedeflere ulaştırmaktadır. Bundan sonra da aynı kararlılık ve azimle bölgemizdeki sivil toplum örgütleri, meslek kuruluşları, halkımızın desteği ve hayır duası ile bütün bu hedefleri ve projeleri gerçekleştirmek milletimize, Samsun`umuza ve bölgemize hizmet etmek istemekteyim.

AK Parti ile kazanan milletimiz olacaktır.

1 Kasım 2015 genel seçiminin vatanımıza, milletimize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ederim.

Av. Orhan Kırcalı Kimdir?

1968 yılında Bafra`da doğdu. İlkokulu Gaziosmanpaşa ilkokulunda okudu. Orta ve lise tahsili Bafra İmam-Hatip Lisesinde birincilik ile tamamladı. Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi`nden 1992 yılında mezun oldu.  Avukatlık stajını tamamladıktan sonra 1993 yılından buyana 22 yıldır Bafra`da Avukat olarak çalışmak. Evli ve 3 çocuk babasıdır. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafralı Av. Orhan Kırcalı Ak Parti`den Samsun Milletvekili Aday Adayı Oldu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0