GÜNDEM

Bafra`da Yamaç Paraşütü Kursu Başarıyla Sonlandı

 
 1094
Bafra`da Yamaç Paraşütü Kursu Başarıyla Sonlandı - Hülya Yangın Ertekin-Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde  yamaç paraşütü kursu başarıyla sonuçlandı.
Bafra Haber

 |  - Hülya Yangın Ertekin-Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde yamaç paraşütü kursu başarıyla sonuçlandı.

Antalya Sportif Havacılık Kulübü ve Bafra Hava Sporları Kulübü işbirliği ile açılan kursa katılan 12 kursiyere  Bafra Belediyesi Turistik Tesislerinde  Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`in de katılımıyla belge töreni düzenlendi.12 gün süren olan Yamaç Paraşütü kursu sonunda kursiyerler Türk Hava Kurumu`nun FAİ onaylı yamaç paraşüt uçma belgesi elde ettiler.  Antalya Sportif Havacılık Başkanı Ertan Aras, kurs öğretmeni Cemalettin Erolan ve yardımcı öğretmen Hamdi Şiray tarafından verilen kursun öğrencileri Sürmeli Mahallesi Kirkit Tepe`de kursiyerler eğitim uçuşu yaptı.

Bafra Hava Sporları Başkanı Burhan Apaydın "˜`amacımız yamaç paraşütü ile uçmak isteyenlere eğitim vererek belge sahibi yapmaktı. Kazasız belasız eğitim sürecimizi doldurduk. Bize desteklerini esirgemeyen Bafra Belediyesi Başkanı Zihni Şahin`e ve teorik derslerimiz için  toplantı salonunu  açan Çelikpark AVM`ye çok teşekkür ederim``dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin "˜` Yamaç Paraşütü kursunu başarı ile tamamlayan kursiyerleri tebrik etti. Başkan Şahin "˜` Bafra`da yamaç paraşütçü sayısını artırarak ilçe turizmine katkı sağlamayı amaçlıyoruz. Yamaç paraşütü kursuna katılan kursiyerlerimizi tebrik ediyorum.``dedi.


Türk Hava Kurumu Antalya Sportif Havacılık Kulübü Başkanı Ertan Aras ise kurs süresince kalmış oldukları Bafra "˜yı ve Bafralıları çok sevdiğini, talep olduğu sürece programları dahilinde her zaman seve seve gelebileceğini ifade etti. Ertan Aras Havacılık Kulübünün rozetini Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e takarken bir de forma hediye etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Yamaç Paraşütü Kursu Başarıyla Sonlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0