SPOR

Bafra`da Voleybola İlgi Büyük

 
 1093
Bafra`da Voleybola İlgi Büyük - Yalçın Köse / Bafra Haber - Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün bünyesinde gerçekleştirilen Gençlik Merkeziyle koordineli olarak yürütülen yaz ve kış spor okullarına bu yazda çocuklarımızın yoğun ilgisiyle devam ediyor.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse / Bafra Haber - Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün bünyesinde gerçekleştirilen Gençlik Merkeziyle koordineli olarak yürütülen yaz ve kış spor okullarına bu yazda çocuklarımızın yoğun ilgisiyle devam ediyor.

Çalışmalar spor okullarına kayıt olan öğrencilerle, Bafra Gençlik Merkezi üyeleri katılıyor. Voleybol çalışmaları haftanın 5 günü 8 gurup haline toplamda 250 öğrencinin katılımıyla Bafra Kapalı spor Salonu ve Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapılıyor.

Öğrenci ve velilerin çok yoğun ilgi gösterdiği voleybol çalışmaları çocuklara sporu ve voleybolu sevdirmek olduğunu İfade eden Antrenör Onur Gündüz, "Çocuklara sporu ve voleybolu sevdirmek ve boş zamanlarını uygun ortamlarda, kötü alışkanlıklardan uzak fiziksel becerilerini geliştirip iyi birer voleybolcu olmaları amaçlanmaktadır. Yetiştirilen sporcular voleybol oynamaları için kulüplere yönlendirilerek iyi birer sporcu olmaları için gerekli çalışmalar yapılmaktadır.

Çalışmalara katılımın yoğun olmasından çok memnunuz. Eğlenceli bir ortamda çalışmalar devam ediyor. Ciddi bir voleybol alt yapısı oluşturmak için olanca gücümüzle çalışmalara devam ediyoruz."  Dedi.

Bafra Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak ise, "Yoğun talep üzerine kış ve yaz dönemi olmak üzere açtığımız voleybol kurslarına bu güne kadar yaklaşık 600 sporcu katıldı. Gösterilen bu yoğun talepten dolayı çok mutluyuz.  Sporla iç içe sağlıklı nesiller yetiştirmek amacıyla çalışmalarımızı artırarak devam ettireceğiz.  Özverili çalışmalarından dolayı voleybol antrenörleri Cengiz Coşkun ve Onur Gündüz` e teşekkür ederim."  İfadelerinde bulundu.

        

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Voleybola İlgi Büyük içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0