GÜNDEM

Bafra'da Uyuşturucu Operasyonu

 
 4526
Bafra'da Uyuşturucu Operasyonu - Samsun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bafra Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda Uyuşturucu Ticareti yapmaktan 9 kişi gözaltına alındı.
Bafra Haber

 |  - Samsun Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Bafra Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan operasyonda Uyuşturucu Ticareti yapmaktan 9 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ile birlikte Bafra Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından  uyuşturucu satıcılarına yönelik  yapılan çalışmada gözaltına alınan  kişiden İ.Ç, F.A, O.B, S.Ö Emniyette ki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken A.A , A.K, B.A, N.İ, T.K. adliye sev edildi. Adliyeye sevk edilen A.A, savcılıkça serbest bırakılırken diğer 4 kişi tutuklanmak talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemeye sevk edilen A.K. ve T.K. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken N.I. ve B.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Uyuşturucu Operasyonu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0