GÜNDEM

Cevat Çakır, Feci Şekilde Yaşamını Yitirdi

 
 3450
Cevat Çakır, Feci Şekilde Yaşamını Yitirdi - Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Arçelik servisi çalışanı Cevat Çakır feci şekilde can verdi.
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Arçelik servisi çalışanı Cevat Çakır feci şekilde can verdi.

Kaza Samsun-Sinop Karayolunun 5. kilometresinde Osmanbeyli Köyü sapağında saat 20.00 sıralarında meydana geldi. 


Edinilen bilgiye göre; Arçelik Beyaz eşya servisinin ustası Cevat Çakır, kendisine ait olan 55 JG 199 plakalı tata marka otomobili ile 19 Mayıs İlçesinden Bafra`ya gelmekte iken direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı yol kenarındaki yolcu indirme bindirme durağının yanındaki yamaca çarptı.

YOLA SAVRULDU
Takla atan otomobilin sürücüsü araçtan yola savruldu. Yolun ortasına savrulan otomobil sürücüsü Cevat Çakır, ana yolda seyir halinde olan diğer araçların üzerinden geçmesi sonucu 50 metre sürüklendi.

ARAÇLAR ÜZERİNDEN GEÇTİ
Olayın şokunu yaşayan ve kendilerinden önce başka araçlarında yerde yatan şahsın üzerinden geçtiğini iddia eden bir aile, "Karanlıktan hiç bir şey görünmüyordu. Bir anda gördük, üzerinden geçtik. Bizden öncede de araçlar üzerinden geçmiş, durmamış. Biz durduk ve yola reflektör koyduk. Orada bir ışık ya da bir insan dursa insanlar durabilirdi. Karanlıkta arabanızın ışığı geldiğinde bir anda burun buruna geliyorsunuz. Ne yapacağımızı şaşırdık"    şeklinde konuştular.


PARÇALANMIŞ VÜCUDU DİKİLEMEDİ
Cevat Çakır`ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bafra Devlet Hastanesi`ne getirildi. Kazayı duyan ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.
Nöbetçi savcının soruşturması sonrası Çakır`ın cenazesi ailesine teslim edildi. Üzerinden geçen araçlar yüzünden parçalanan cesedin dikilebilmesi için bir yetkilinin olmaması ailenin tepkisine yol açtı.

Bafra Devlet Hastanesi`nde bu tür bir cesedi dikecek bir kişi olduğu ve onun da izinde olduğu ortaya çıktı. Ceset, parçalanmış bir halde Bafra Belediyesi morguna götürüldü.

Bafra`nın sevilen simalarından Cevat Çakır`ın sitemiz yazarı Gonca Cezairli`nin yeğeninin kocası olduğu ortaya çıktı. 41 yaşında feci bir kaza sonucu yaşamını yitiren Cevat Çakır evli ve 2 çocuk babasıydı.

MAÇA YETİŞEMEDİ
Arkadaşları, "Cevat çok sevdiğimiz bir arkadaşımızdı. Kendisi Fenerbahçeliydi. Bu akşam Trabzonspor- Fenerbahçe maçını evinin altındaki kahvede beraber seyredecektik. Maça yetişemedi. Çok üzgünüz."       diyerek duygularını ifade ettiler.

CEVAT ÇAKIR`IN VEFAT İLANI
Eski minibüs şoförlerinden Merhum Kaplan Çakır`ın oğlu, Umut ve Emir Çakır`ın babası, Dilber Çakır`ın eşi, Tuğrul, Turgay, Aziz, Gökhan Genç`in eniştesi, Vergi Dairesi memuru Yunus Cezairli`nin bacanağı, Hüseyin Yazıcı`nın amcasının oğlu, Mevlüt ve Murat Vural`ın yeğeni Cemal Yüksel`in damadı Arçelik çalışanlarından Cevat Çakır vefat etti.

Cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Göltepe Köyü`nde defnedilecektir.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Cevat Çakır, Feci Şekilde Yaşamını Yitirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0