SAMSUN

Bafra'da Toprak Tahlil Laboratuvarı Açıldı

 
 216
Bafra'da Toprak Tahlil Laboratuvarı Açıldı - Samsun Bafra Ziraat Odası Toprak Tahlil Laboratuvarı'nın açılışı yapıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Ziraat Odası Toprak Tahlil Laboratuvarı'nın açılışı yapıldı

Bafra Ziraat Odası tarafından 120 bin liraya mal olan Toprak Tahlil Laboratuvarı Hacınabi Mahallesi Hacı Kabaş Sokak'ta açılarak hizmete girdi. Açılışa Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Güven, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kozoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, ilçe ziraat odaları başkanları ve daire amirleri katıldı.

Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner "38 bin üyemiz ile Türkiye'nin en büyük ziraat odaları içinde yer alıyoruz. Bafra çiftçisine, ovada tarım, tütün, meyvecilik, sebzecilik, hayvancılık yapan çiftçimize vermiş olduğumuz sözler vardı. Bunlardan ilk etapta Toprak Tahlil Laboratuvarıydı. Bunu da gerçekleştirdik. Bundan sonra Toprak Tahlil ve Analiz Laboratuvarımız son sistemle çiftçimize hizmet verecek" dedi.

Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner'in konuşmasının ardından laboratuvarın protokol tarafından açılışı yapıldı. Laboratuvarı gezen Kaymakam Arslan ve Belediye Başkanı Zihni Şahin görevlilerden laboratuvarın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Toprak Tahlil Laboratuvarı Açıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0