SPOR

Bafra`da Tekvando Kuşak Sınavı

 
 109
Bafra`da Tekvando Kuşak Sınavı - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Samsun`un Bafra ilçesinde 2016 yılı 1. dönem Tekvando kuşak sınavı gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - Oktay ZERRİN- Bafra Haber/ Samsun`un Bafra ilçesinde 2016 yılı 1. dönem Tekvando kuşak sınavı gerçekleşti.

Bafra Gençlik Merkezinde gerçekleşen kuşak sınavında yaklaşık olarak 100 sporcu kuşak yükseltmek için ter döktü.

Gençlik Merkezi Müdürü Fatih Hatipoğlu; Merkezin en aktif alanının Tekvando spor dalı olduğunu ve adeta bir fabrika gibi sporcular yetiştirdiğini ve bu spora ilginin çok fazla olduğunu söylerken, Berna Yılmaz adlı sporcuya katkılarından dolayı "Üstün Hizmet Belgesi" verdi.

Tekvando Antrenörü İlyas Emirzeoğlu da sporcu velilerinin; çocuklarını taekwondo sporuna göndermekle çok doğru bir iş yaptıklarını, bu sporun sadece bir beden eğitimi faaliyeti değil; beden ve ruhu birlikte eğiterek, disiplin altına alan, ahlaki bir spor olduğunu söyledi.

Tekvando Antrenörü Hakan Emirzeoğlu ise başvuruların çok fazla olduğunu, mümkün olduğu ölçüde, zamanı iyi planlayıp, herkese cevap vermek arzusunda olduklarını söyledi.

Tekvando Kuşak Sınavına, Tekvando Hakemi ve 1. Dan Siyah Kuşak sahibi, öğretmen Murat Baş ile2. Dan Siyah Kuşak sahibi Emin Albayrak Gözlemci olarak katıldı.
Yılda 3 kez yapılan bu sınavlar; Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında gerçekleşiyor.
Çocukların ve gençlerin; kuşak yükselme belgelerini, kendi anne, baba ve yakınları takdim ettiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Tekvando Kuşak Sınavı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0