BAFRA BELEDİYESİ

Bafra`da Sokak Hayvanları Yemleniyor

 
 88
Bafra`da Sokak Hayvanları Yemleniyor - Bafra Belediyesi, kış şartlarında yiyecek bulamayan sokak hayvanları için şehrin değişik noktalarına mama bırakıyor.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediyesi, kış şartlarında yiyecek bulamayan sokak hayvanları için şehrin değişik noktalarına mama bırakıyor.

Bafra Belediyesi`nin önceki yıllarda sahipsiz sokak hayvanları için yaptığı Hayvan Barınağı bölgede dikkat çekmişti. Barınak ekipleri kapalı alanda bakımını yaptıkları sokak hayvanlarının yanı sıra kış şartlarında yiyecek bulamayan hayvanları da unutmadı ve onlara da değişik noktalarda yem bıraktı.

 

Sokak hayvanlarının kış koşullarında yiyecek bulmasının daha da zorlaştığını belirten Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, "Havaların soğuması ve kar yağışıyla birlikte sokak hayvanlarının beslenme noktaları kar altında kalıyor. Bu nedenle ekip arkadaşlarımız hayvanların kolay ulaşabilecekleri farklı yerlere yem bırakıyorlar. Önceki yoğun kar yağışı döneminde de yaptığımız bu uygulama sokak hayvanlarının beslenmesine yardımcı oluyor. Vatandaşlarımızdan da bu konuda daha hassas olmalarını rica ediyorum. Bazı vatandaşlarımızın bu konu ile ilgili kişisel çabalarını görüyorum ve takdire şayan bulduğumu belirtmek istiyorum. Bu konuda duyarlı ve destek olan halkımıza da özellikle teşekkür ediyorum" Dedi.

 

Ekiplerin yem dağıtımı vatandaşlardan da olumlu tepkiler aldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Sokak Hayvanları Yemleniyor içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0