Tanıtım

Bafra Haritadan Referans İstasyonu

 
 1116
Bafra Haritadan Referans İstasyonu - Tanıtımdır - Bafra Harita Mühendislik firması, bölge halkına hızlı arazi ve sınır ölçüm hizmeti verebilmek amacıyla Referans İstasyonu kurdu.
Bafra Haber

 |  - Tanıtımdır - Bafra Harita Mühendislik firması, bölge halkına hızlı arazi ve sınır ölçüm hizmeti verebilmek amacıyla Referans İstasyonu kurdu.

Samsun`un Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Bafra Harita Mühendislik firması, kesintisiz, doğru, hızlı ve Güvenilir Ölçüm amacıyla REFERANS İSTASYONU kurdu.

SAMSUN`DA İLK VE TEK
Bafra ilçesinde 2002 yılından buyana faaliyet gösteren Bafra Harita Mühendislik yetkilisi ve Harita Mühendisi Hakan Aytünür yaptığı açıklamada; "Bafra Harita Mühendislik Hizmetleri olarak bölgemize daha iyi hizmet vernek amacıyla Samsun bölgesinde ilk ve tek kullanım hakkı kendimizde olan Referans İstasyonunu hizmete sokmuş bulunuyoruz.

Bafra Harita Mühendislik olarak kurduğumuz referans istasyonumuz ile bundan sonra bütün bölge halkımıza hızlı ve kesintisiz ölçüm ile en iyi hizmeti vereceğiz. İnşallah Samsun ve Sinop dahil her yerde olacağız."    dedi.    

NEDEN REFERANS İSTASYONU?

"Tapu Kadastro Genel Müdürlüğü`nün kurmuş olduğu TUSAGA aktif sistemlerinin yetersiz kalması, yeni uydu sisteminde yaşanan aksaklıklar sebebiyle ölçümlerde yaşanan sıkıntılar devam etmekteydi. Biz de bu sıkıntıları aşmak amacıyla " Ã‹Å"halkımız en güzeline layık` mantığı ile bu sistemi kurduk.

Bu sistem sayesinde hâlihazır harita, kamulaştırma, enerji nakil hattı gibi büyük ölçekli projelerde kesintisiz ölçüm yapılarak zaman kaybetmemiş olacağız.

Ayrıca köylerde yerleşik alan belirlenmesi, su aboneliği için mülkiyetlerin ölçülmesi, tarla ölçme, arazi bölme, sınır tespiti ile ilgili tüm işlemler kesintisiz ve hızlı bir şekilde yapılabilecektir.

Bafra`mız her şeyin en iyisine layıktır. Yakında yeni hizmet kolu ile bölge halkımıza hizmete devam edeceğiz.

 

Sistemin Faydaları 

* Kesintisiz ve Doğru Ölçüm

* Hızlı ve Güvenilir Ölçüm

 

Nerelerde Kullanılır

* Sınır Tespiti
* Tarlam Taksimi
* Harita Ölçümü
* Köyler İçin Su Abonelik Hattı Ölçümü
* Enerji Nakil Hattı Ölçümü
* Kamulaştırma
* İmar Uygulaması
* Vaziyet Bağımsız Raporu

Geniş Bilgi İçin

Bafra Harita ve Mühendislik (0362) 543 1214

Bafranın haberi, bafra