SAMSUN

Bafra'da Paydaş Toplantısı

 
 181
Bafra'da Paydaş Toplantısı - Samsun'un Bafra ilçesinde, Avrupa Birliği fonlarından finanse edilen Bafra İş Geliştirme ve İhracatı Destekleme Merkezi Projesi (BİGEM) kapsamında katkı sağlayacak yeni projeler konusunda paydaş toplantısı yapıldı
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra ilçesinde, Avrupa Birliği fonlarından finanse edilen Bafra İş Geliştirme ve İhracatı Destekleme Merkezi Projesi (BİGEM) kapsamında katkı sağlayacak yeni projeler konusunda paydaş toplantısı yapıldı

Bafra Öğretmenevinde gerçekleştirilen toplantı Bafra TSO Başkanı Göksel Başar'ın açılış konuşması ile başladı. Başar konuşmasında, "Bafra İş Geliştirme ve İhracatı Destekleme Merkezi Projesi amacına uygun şekilde ilerlemektedir. Projenin inşaat kısmı tamamlanmış olup teknik destek bölümü projemizin süreçleri doğrultusunda devam etmektedir. Bugün burada bölgemizde yer alan ve yeni yapılacak projelerde paydaş olarak çalışabileceğimiz kurum temsilcilerimiz ile bir aradayız. Bugün gerçekleştirilecek çalışmalar ileriki dönemlerde oluşturulacak projelere ışık tutacaktır" dedi.

Moderatörlüğünü BİGEM projesinde kısa dönem uzman olarak çalışan ABİGEM Genel Müdürü Şenay Yıldız'ın gerçekleştiği programda öncelikle bir swot analizi yapıldı. Swot analizi ile bölgenin güçlü ve zayıf yönleri ile fırsat ve tehditleri tespit edildi. Ardından ihtiyaç ve beklentiler belirlendikten sonra konu başlıkları üzerinde görüşler alındı.

Gerçekleşen çalışmaların ardından uzmanlar tarafından hazırlanacak rapor neticesinde bölgede uygun projeler tespit edilerek, belirlenen konular uzmanlar tarafından proje dosyaları haline getirilerek nihai sonuç için tekrar karar vericilere sunulacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Paydaş Toplantısı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0