GÜNDEM

Bafra`da Otomobillere Meydan Okudular

 
 1154
Bafra`da Otomobillere Meydan Okudular - Samsun`un Bafra ilçesinde Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği tarafından 21 Eylül Dünya otomobilsiz yaşam günü dolayısı ile bir bisiklet turu düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Temsilciliği tarafından 21 Eylül Dünya otomobilsiz yaşam günü dolayısı ile bir bisiklet turu düzenlendi.

Bafra yeni kent meydanında başlayan etkinlik hakkında Türkiye Bisikletliler Derneği Bafra Temsilcisi Hülya Yangın Ertekin yaptığı açıklamada,  "21 Eylül Dünya otomobilsiz yaşam günü için bir etkinlik yapalım istedik. Bu etkinliğimize Türkiye Bisikletliler Derneği Samsun temsilcisi Tarık Torun, Samsun Atakum Bisikletliler Topluluğu (ATABİT) ile bisiklet sporunu sevenler katıldı. Yeni kent meydanında başlayan etkinliğimiz şehir içindeki turdan sonra yeni kent meydanında son buldu. Bunu yapmamızın ana nedeni bir farkındalık yaratıp bisikletle ulaşımın yaygınlaştırılmasını sağlamak, güvenli bisiklet yollarının yapılması için belediyelere ve ilgili kurumlara mesaj vermektir. Ayrıca Kullanılan taşıtların hava kirliliği üzerine olumsuz etkisine dikkat çekerek halkı toplu taşıma ve bisiklet gibi havayı kirletmeyen araçlara yönlendirmenin önemini vurgulamak amacıyla bu turu yaptık. Etkinliğimizde bizlere eskortluk yapan Bafra Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederiz.`` dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Otomobillere Meydan Okudular içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0