SAMSUN

Özel Eğitim Öğrencileri Suyla Buluştu

 
 125
Özel Eğitim Öğrencileri Suyla Buluştu - Samsun'un Bafra İlçe Kaymakamlığı'nın "Sevgiyle Uzanan Eller" projesi kapsamında özel eğitim alan öğrenciler havuzla buluştu
Bafra Haber

 |  - Samsun'un Bafra İlçe Kaymakamlığı'nın "Sevgiyle Uzanan Eller" projesi kapsamında özel eğitim alan öğrenciler havuzla buluştu

Bafra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda düzenlenen programa Kaymakam Halis Arslan, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Gençlik Spor İlçe Müdürü Osman Şenoçak, okul müdürleri, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

İlçe Kaymakamı Halis Arslan yaptığı konuşmada, "İki tane özel eğitim okulu var. Bu iki okulumuzun öğrencileri bugünden itibaren projemizin başlangıcını yapacaklar. Bunun adına suyla terapi diyoruz, fizyoterapi diyoruz, havuzla terapi diyoruz. O bakımdan bu güzel tesisi çocuklarımızın hizmetine sunan bakanımıza, değerli valimize teşekkür ediyoruz. Bu çocuklarımız profesyonel antrenörler eşliğinde hafta da iki gün buraya gelecekler, yüzme tekniklerini, öğrenecekler, kendi aralarında kaynaşacaklar, daha çok kişilik sahibi olacaklar, spor yapmayı öğrenecekler, suyla buluşacaklar. Sevgiye uzanan projemiz kapsamında çocuklarımızı her türlü istismara karşı korumak üzere bu projemizin 150 yakın öğrencimiz havuzda suyla buluşacak. Bugüne kadar burada bine yakın çocuğumuz eğitime başlamıştır. Yüzme sporunu öğrenmek isteyen vatandaşlarımızda gelmeye başlamışlardır" dedi.

Kaymakam Arslan'ın konuşmasının ardından protokol tarafından öğrencilere bone ve gözlükler dağıtıldı. Bone ve gözlüklerini alan özel eğitim öğrencileri yüzme hocalarının nezaretinde havuza girdiler. Havuza giren öğrenciler çığlık atarak mutluluklarını dile getirdiler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Özel Eğitim Öğrencileri Suyla Buluştu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0