GÜNDEM

Bafra`da Işid Operasyonu: 5 Gözaltı

 
 11687
Bafra`da Işid Operasyonu: 5 Gözaltı - Samsun ve Bafra ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, IŞİD`in çatışma bölgesiyle bağlantı kurdukları tespit edilen 5 kişi yakalandı.
Bafra Haber

 |  - Samsun ve Bafra ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda, IŞİD`in çatışma bölgesiyle bağlantı kurdukları tespit edilen 5 kişi yakalandı.

 Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sabaha karşı IŞİD`in çatışma bölgeleri ile bağlantı kurdukları öne sürülen Samsun`da Y.Ç. (28), Bafra`da A.T. (42), E.Ç.  (30), M.D. (34) ve V.A.`yı (30) Samsun ve Bafra ilçe merkezinde 7 ayrı evde yaptıkları operasyonla gözaltına aldı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramalarda örgütsel dokümanlar ele geçirildi. Şüphelilerin Samsun Emniyet Müdürlüğü`ndeki sorguları sürüyor.

Bafra`da gözaltına alınan şüphelilerden A.T.`nin reklam sektöründe işletme sahibi, olduğu, V.A.`nın ise başka bir reklam şirketin işçi olarak çalıştığı, olayın duyulması üzerine çıkışının verildiği öğrenildi. 
Zanlılardan bazılarının facebook sayfalarında, IŞİD bayrağı, IŞİD propagandası ve terör yanlısı radikal İslamcı yayınlar paylaştığı görüldü.

Bugün (21 Ağustos Cuma) Adliyeye sevk edilen zanlılar Denetimli Serbestlik Şartı ile serbest bırakıldı.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Işid Operasyonu: 5 Gözaltı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0