GÜNDEM

Bafra'da Gaziler Günü Resepsiyonu

 
 869
Bafra'da Gaziler Günü Resepsiyonu - 19 Eylül Gaziler Günü kutlamalarının ardından gazilere, gazi yakınlarına ve şehit ailelerine resepsiyonu verildi. Gaziler Günü resepsiyonu şehit haberleri dolayısıyla buruk geçti.
Bafra Haber

 |  - 19 Eylül Gaziler Günü kutlamalarının ardından gazilere, gazi yakınlarına ve şehit ailelerine resepsiyonu verildi. Gaziler Günü resepsiyonu şehit haberleri dolayısıyla buruk geçti.

Bafra Belediye Başkanlığının hazırladığı resepsiyona Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ve eşi Hacer Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve eşi Şükriye Şahin, Bafra Garnizon Komutanı Serdal Şahin ve eşi Gamze Şahin, Bafra Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra Müftüsü Burhan Keleş, Huzurevi Müdürü Muzaffer Şahin, daire amirleri, gaziler, gazi yakınları ve şehit aileleri katıldı.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Temsilciliği Başkanı Rahmi Şahin ''Kahraman gaziler, sizler Türkiye Cumhuriyeti'ne canını adamış kahramanlarsınız. Bugün ülkenin birlik ve beraberliği, toprak bütünlüğü, cumhuriyetin devamlılığı sizlerin azim ve cesaretiniz sayesinde sağlanmıştır. Sizler, en büyük gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün cesur askerlerisiniz. Sizler, devletimizin temeli ve en büyük teminatısınız. Kahramanlığınız genç nesillere rehber olacaktır. Vatan için yapılan hizmetlerin en büyüğü; yüreğinde vatan sevgisi, cesaret ve fedakârlıkla muharebe meydanlarında verilenidir. Yüce Türk milleti, T.B.M.M. aracılığıyla sizi, kahramanlığınızdan dolayı ödüllendirmiştir. Bir askerin elde edebileceği en büyük ödül, şerefle kazanılmış gazilik unvanıdır. Gazilik, vatan sevgisinin sembolüdür. Kahraman gaziler, gaziler gününüz kutlu olsun. Sizi saygı ile selamlıyorum .'' dedi.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin ve Bafra Kaymakamı Ali Katırcı günün anlam ve önemi hakkında yapmış oldukları konuşmaların ardından, Bafra Garnizon Komutanı Serdal Şahin Alaçam'ın Yenice Köyü ve Pelitbükü Köyünde düzenlenecek olan şehitlerimiz Savaş Topal ve Hasan Hüseyin Aydoğdu'nun cenaze törenlerini  duyurdu.

Buruk geçen akşam yemeği Kıbrıs Gazisinin şiir okumasıyla son buldu.

Haber: Hülya Yangın Ertekin

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Gaziler Günü Resepsiyonu içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0