SAMSUN

Bafra`da Gaziler Günü Kutlandı

 
 895
Bafra`da Gaziler Günü Kutlandı - Samsun`un Bafra ilçesinde "19 Eylül Gaziler Günü" nedeniyle tören düzenlendi
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde "19 Eylül Gaziler Günü" nedeniyle tören düzenlendi

Törene Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Garnizon Komutan Vekili Personel Yüzbaşı Serkan Savaş, Belediye Başkan Vekili İsmail Kurt, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, dernek başkanları, daire müdürleri sivil toplum örgütü temsilcileri okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Bafra Kent Meydanı`nda gerçekleştirilen törende Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bafra Şubesi, Türkiye Harp Malulleri ve Şehit Dul Yakınları Derneği, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği ve Bafra Şehit Aileleri Derneği tarafından Atatürk Anıtı`na çelenk konularak saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Kıbrıs Gazisi Mehmet Yüksel tarafından okunan "Gaziden Gençlere Sesleniş" şirinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşma Muharip Gaziler Derneği Başkanı Rahmi Şahin tarafından yapıldı. Şahin, "Şanlı tarihimizin zaferleri ve bu zaferlerin kahramanları hiçbir zaman unutulmamalıdır. Canlarını vatanına ve milletine adayan şehit ve gaziler her zaman hatırlanmalı ve onlara gereken değer verilmelidir" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Gaziler Günü Kutlandı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0