GÜNDEM

Bafra`da Elektrik Kesintisi

 
 1117
Bafra`da Elektrik Kesintisi - Samsun İlinde programlı elektrik kesintisi bildirimi Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre; Samsun`da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle `Programlı Elektrik Kesintisi` uygulanacaktır.
Bafra Haber

 |  - Samsun İlinde programlı elektrik kesintisi bildirimi Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre; Samsun`da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle `Programlı Elektrik Kesintisi` uygulanacaktır.

Kamuoyunun önceden bilgilendirilmesi amacıyla Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Samsun İl Koordinatörlüğünden elektrik kesintisi uygulanacak olan bölgeler, zaman dilimi ve işin içeriği ile ilgili yapılan güncel bilgilendirme şöyle:

09.10.2015 tarihinde 10:00-11:00 saatleri arasında Samsun ili Bafra İlçesi Çetinkaya Mahallesinde 3. Şahıs çalışması yapılacağından Samsun İli Bafra İlçesi Çetinkaya Mahallesi, Yağmurca Mahallesi, Dedeli Mahallesi, Hıdırellez Mahallesi, Gökçekent Mahallesi, Gökçesu Mahallesi, Örencik Mahallesi, Yörgüç Mahallesine ve Örencik Köyü İçme Suları, Bereken Un Fabrikası, Bafay Yağ Fabrikası, Harun Kurul Tuğla Fabrikası, Yerebakanlar Pİrinç Fabrikası, Yayla Agro  Pİrinç Fabrikası, Eriş Un Fabrikası, Dedeli Mahallesi Belediye  İçme Suları, OMÜ Turizm Meslek Yüksek Okulu, Çetinkaya Beldesi İçme Suyu Trafosu, Özmenler Un Fabrikası, Favori Tekstil, Madenoğlu Pirinç Fabrikası,

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Elektrik Kesintisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0