GÜNDEM

Bafra`da Elektrik Kesintisi

 
 2067
Bafra`da Elektrik Kesintisi - Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre; Samsun`da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle `Programlı Elektrik Kesintisi` uygulanacaktır.
Bafra Haber

 |  - Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre; Samsun`da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle `Programlı Elektrik Kesintisi` uygulanacaktır.

16.07.2015 tarihinde  08:00""16:00 saatleri arasında Samsun ili Bafra ilçesi Çayağzı-Kolay ENH da tesis çalışması yapılacağından Selemelik Mahallesi, Burunca Mahallesi, Asar Mahallesi, Akalan Mahallesi, Şahinkaya Mahallesi, Sarpun Mahallesi, Elalan Mahallesi, Karakütük Mahallesi, Esençay Mahallesi, İnözükoşaca Mahallesi, Meşelitürkmenler Mahallesi, Başaran Mahallesi, Kasnakçımermer Mahallesi Sacalan Mevkii ve Kolay Mahallesine, Akyapı İnözü ve Çayağzı Mahalleleri Şantiyeleri, Aydıner Çayağzı Mahallesi sulama trafosu ve Selemelik Mahallesi Çiftlik Trafosu, EÜAŞ Site Trafoları, Kuzalan Mahallesi Betontaş Taşocağı, Bafra Kum Çakıl Ocağı İnözü Mahallesi, BOTAŞ  İnözü Köyü, Kolay Mahallesi Eski Belediye Özel Trafosu, Karakütük Mahallesi İçme Suyu Trafosu, Meşelitürkmenler, Şahinkaya vericileri(2 trafo)`ne,Programlı Elektrik Kesintisi` uygulanacaktır.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Elektrik Kesintisi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0