GÜNDEM

Bafra`da Doğal Gaz Kullanımı Yüzde 62`ye Ulaştı

 
 64
Bafra`da Doğal Gaz Kullanımı Yüzde 62`ye Ulaştı - Samsun`un Bafra ilçesinde faaliyette bulunan Ak Mercan Delta Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen, Halkla ilişkiler ve basın sorumlusu Burhan Sürül, İşletme şefi Necmettin Erikçi, Muhasebe sorumlusu Remziye Alaca, Müşteri hizmetleri sorumlusu Ömer Uysal Bafra Kaymakamı Ali Katırcı`yı ziyaret ederek yıllık çalışma brifingi sundular.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde faaliyette bulunan Ak Mercan Delta Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen, Halkla ilişkiler ve basın sorumlusu Burhan Sürül, İşletme şefi Necmettin Erikçi, Muhasebe sorumlusu Remziye Alaca, Müşteri hizmetleri sorumlusu Ömer Uysal Bafra Kaymakamı Ali Katırcı`yı ziyaret ederek yıllık çalışma brifingi sundular.

Açılan harita üzerinde açıklama yapan Ak Mercan Delta Doğalgaz Bölge Müdürü Mustafa Sezen,``Bafra ilçesinde yaptığımız çalışmalar ile kısa zamanda büyük başarılar elde ettik. Şu ana kadar %62 bölüme doğal gaz verdik. Birkaç ay içerisinde bu oran %75`i bulacak. Bizler sadece gaz vermekle kalmayıp sosyal projeler kapsamında okullara ve sivil toplum örgütleri ile ailelere eğitimlerde vermekteyiz. Kapımız vatandaşlarımıza her zaman açıktır.``diyerek Kaymakam Katırcı`ya ilk günden bugüne kadar yapılan çalışma ve boru döşemeleri verilen gaz miktarları hakkında geniş bir sunum yaptı.

Bafra Kaymakamı Ali Katırcı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek firma yetkililerine çalışmalarında başarılar diledi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Doğal Gaz Kullanımı Yüzde 62`ye Ulaştı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0