GÜNDEM

Bafra`da Dob Piyano Ve Şan Konseri

 
 77
Bafra`da Dob Piyano Ve Şan Konseri - Turizm haftası nedeniyle Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi toplantı salonunda özel kısa bir mini konser verdi.
Bafra Haber

 |  - Turizm haftası nedeniyle Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü Bafra Şevket Aşçı Turizm Fakültesi toplantı salonunda özel kısa bir mini konser verdi.

Düzenlenen programa Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Samsun İl Kültür ve Turizm Müdürü Yüksel Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdürü M.Ali Katipoğlu, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürü Hasan İrer, İlçe Tarım müdürü Ahmet Dursun, fakülteden ve okullardan öğrenciler ayrıca davetliler katıldı.

Programda Sevmek Nedir, Asker Ağam, Çalın Davulları, Çanakkale Türküsü gibi şarkılar söylendi.

Konser sonrasında konuşma yapan Kaymakam Halis Arslan; İlk öncelikle şunu söylemek istiyorum ki ilçemize Turizm Fakültesini yaptıran Kaya Aşçı ve ailesine teşekkür ediyorum. Turizm haftası nedeniyle ilçemizde de bir program düzenlenmesi bizleri oldukça sevindirdi. DOB Piyano ve Şan Konseri veren Samsun Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğüne teşekkür ediyorum dedi. Konuşmasının ardından Kaymakam Halis Arslan özel mini konser verenlere çiçek takdim etti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Dob Piyano Ve Şan Konseri içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0