SPOR

Bafra`da Dev Derbi

 
 2131
Bafra`da Dev Derbi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden 1930 Bafraspor, Çarşambaspor ile Pazar günü saat 13.30'da karşılaşacak.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden 1930 Bafraspor, Çarşambaspor ile Pazar günü saat 13.30'da karşılaşacak.

Geçtiğimiz haftalarda istikrarlı bir başarı yakalayamayan 1930 Bafraspor,  16 Kasım Pazar günü ligde 12 puanla 5. sırada yer Çarşambaspor ile Bafra Şehir Stadyumunda karşılaşacak.

8 puanla ligde 12. sırada yer alan 1930 Bafraspor`un, 12 puanla  5. sırada yer alan Çarşambaspor  karşısında nasıl oynayacağı merak ediliyor.

 Murat İçin Sahaya Çıkacaklar 

12 Kasım Çarşamba günü silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren Murat Demir için 1930 Bafraspor- Çarşambaspor maçında anma töreni yapılacak.

1930 Bafraspor Kulübünce Bafra Belediyesine yaptırılan ilan şöyle: 

Menfur bir saldırı sonucunda ekmeği için hayatını kaybeden Bafraspor sevdalısı Murat Demir kardeşimize taraftarlarımızca anma töreni yapılacaktır. Tüm Bafralı hemşehrilerimizin katılmalarını saygılarımızla rica ediyoruz. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Dev Derbi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0