GÜNDEM

Bafra'da Çöken Yol Doğal Gazı Geciktirdi

 
 1935
Bafra'da Çöken Yol Doğal Gazı Geciktirdi - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde kırılan kanalizasyon peteği yolun çökmesine neden oldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde kırılan kanalizasyon peteği yolun çökmesine neden oldu.

Olay saat 15.00 sıralarında Kızılırmak Mahallesi Alaçam Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kanalizasyon peteğinin kırılması ile akan atıklar petek ile asfalt arasındaki toprağı boşalttı.  Yol üzerinden bir otomobilin geçmesi ile kırılan asfalt parçasını fark eden vatandaşlar polisi arayarak durumdan haberdar etti. Polis ekipleri olay yerinde trafiği keserken, olay yerine gelen SASKİ çalışma başlattı.

{video} Alaçam Caddesinde göçen yola doğal gaz ekipleri gelerek herhangi bir aksaklığa mahal vermemek amacıyla çalışma yaptı.

 Mahalle Sakinlerine Kötü Haber

Olay yerine gelen doğal gaz firma yetkilisi, göçük oluşan kısımda bulunan borularda gaz olmadığını, hava ile kaçak olup olmadığının denendiğini ancak çalışmalarda boruların zarar gördüğünü ve yenilenip tekrar denenmesi gerektiğini belirterek, "25 Kasım Salı günü Kızılırmak Mahallesine doğal gaz verilecekti. Ancak boru hattının zarar gören kısmını değiştirmemiz gerekiyor. Değişim olduktan sonra boru hattı tekrar 4 günlük deneme aşamasına girecek. Kısacası bu göçük Kızılırmak Mahallesine doğal gazın 4 gün gecikmeli verilmesine neden oldu."    dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da Çöken Yol Doğal Gazı Geciktirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0