GÜNDEM

Bafra`da Bir Metruk Bina Problemi Daha

 
 759
Bafra`da Bir Metruk Bina Problemi Daha - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde bir metruk bina daha uyuşturucu madde kullanıcıların meskeni haline geldi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse - Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçesinde bir metruk bina daha uyuşturucu madde kullanıcıların meskeni haline geldi.

Fevziçakmak Mahallesi Samsun Caddesi üzerinde bulunan metruk bina tinerci ve balici diye tabir edilen sokak çocukları ve uyuşturucu madde bağımlılarının meskeni haline geldi.

Metruk bina hakkında konuşan çevre sakini, "Bu ev yıkılmak üzere bırakıldı ancak şu ana kadar yıkılmadı. Bu eve geliyorlar, bağırmalar, çağırmalar, küfürleşmeler, içki içeni, alkol içeni hepsi burada. 
{video}Artık yıkılması gerekiyor buranın. Burası eski bina, gecede buradalar gündüzde. Buranın yıkılmasını istiyoruz. Ailemiz var binanın arkasında kendi evimiz var, bu bina bizleri çok rahatsız ediyor. İçerisinde her tarafı söktüler bıraktılar bu şekilde. Bu binanın yıkılmasını istiyoruz."   dedi.

Metruk binaya girenlerin bütün çevre sakinlerini rahatsız ettiğini belirten mahalle sakini, "Bina yola geliyor diye kapısını bacasını söktüler, bunu yıkmadılar. Tinercilerin kimisi gece gündüz alem yapıyor, kimisi kadın getiriyor, ne yaptıkları belli değil, rahatsız ediyorlar burada bizi, bütün mahalleyi rahatsız ediyorlar burada."      şeklinde konuştu. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Bir Metruk Bina Problemi Daha içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0