GÜNDEM

Bafra`da Balon Turizmi

 
 76
Bafra`da Balon Turizmi - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kapadokya`ya giderek Balon Turizmini Bafra`ya kazandırmak için incelemeler yaptı. Bu incelemeler sırasında Kapadokya Kaya Balonculuk yetkilileri ile görüştü ve bizzat balona binerek geziye katıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Kapadokya`ya giderek Balon Turizmini Bafra`ya kazandırmak için incelemeler yaptı. Bu incelemeler sırasında Kapadokya Kaya Balonculuk yetkilileri ile görüştü ve bizzat balona binerek geziye katıldı.

Başkan Şahin konu hakkında şunları söyledi: "Baframıza yenilikler getirmek, turizm potansiyelleri konusunda alternatifler ortaya koymak istiyoruz. Bunlardan biri de balon gezileridir. Yapılan incelemeler sonucu Bafra`mızın da uygun olduğu tespit edildi. Bu konu ile ilgili mevzuat gereklerini de bir yandan başlattık, Çalışmalarımız bitmek üzere, gerekli izinler de alınmak üzere. 

Özellikle Kızılırmak deltası ve kuş cennetini, insanlarımızın balonlar ile havadan görmelerini de arzu ediyoruz. Bunun için Kapadokya`yı ziyaret ederek yerinde bazı incelemeler yaptık. Görüşmelerimiz oldu. 10 gün içinde yetkililer Bafra`mızı ziyaret edecek, onlar da burada incelemelerini yapacaktır. Bu ziyaretimiz sırasında konu hakkında fikir ve bilgi sahibi olan Burhan Apaydın ve Haydar Aksu`da bizlerle beraber oldu. İlgi ve desteklerine teşekkür ediyorum. İnşallah Baframızda bir yenilik oluşacak."
Kaynak: Bafra Belediyesi

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da Balon Turizmi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0