GÜNDEM

Bafra`da 2 Bin 200 Öğrenci Teog İçin Ter Dökecek

 
 116
Bafra`da 2 Bin 200 Öğrenci Teog İçin Ter Dökecek - Bafra Haber - Yalçın Köse / Samsun`da toplam 21 bin 30 öğrenci Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavına girecek.
Bafra Haber

 |  - Bafra Haber - Yalçın Köse / Samsun`da toplam 21 bin 30 öğrenci Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi (TEOG) sınavına girecek.

29-30 Nisan tarihinde yapılacak olan TEOG sınavlarına, 17 ilçede 8`inci sınıflarda bulunan 292 ilkokul ve ortaokullarda toplam 21 bin 30 öğrencinin katılacak.

Bafra Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre Bafra`da 8. sınıf öğrencisi 2 bin 200 civarı öğrenci TEOG sınavında ter dökecek.
Sınav sebebi ile 29-30 Nisan tarihleri arasında TEOG sınavlarının yapılacğı ilk ve ortaokul ile Ortaokullarda eğitim-öğretim yapılmayacak. Sadece ilkokul olan okul ve liselerde ise eğitim-öğretim devam edecek.

Öte yandan 1 Mayıs Cuma günü İşçi Bayramı sebebi ile tüm okullar tatil olacak. Böylece TEOG sınavı sebebi ile tatil olan okullardaki öğrenciler hafta sonu ile beraber toplam 5 gün tatil yapacak.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra`da 2 Bin 200 Öğrenci Teog İçin Ter Dökecek içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0