GÜNDEM

Bafra'da 1 Kişi Silahla Vurularak Öldürüldü

 
 23737
Bafra'da 1 Kişi Silahla Vurularak Öldürüldü - Samsun`un Bafra ilçesinde silahla vurulan şahıs hayatını kaybetti.
Bafra Haber

 |  - Samsun`un Bafra ilçesinde silahla vurulan şahıs hayatını kaybetti.

Olay, Bafra`ya 10 kilometre mesafede bulunan Şeyhulaş Mahallesi`nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Gazibeyli Mahallesi sınırlarında bulunan kendilerine ait tarlayı kontrol etmek için giden Saffet Öztürk (27), burada tüfek ve silahla yaylım ateşine tutuldu. Silah sesini duyan komşuları olay yerine geldiklerinde Saffet Öztürk`ü kanlar içinde yerde yatarken buldu. Durum 112 Acil Servis ve jandarma ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi`ne kaldırılmaya çalışılan Öztürk, yolda hayatını kaybetti. 

Cinayet dün akşam 19.00 sıralarında işlendi. Cumhuriyet Savcısının bugün yaptığı inceleme sonunda Öztürk`ün cesedi otopsi yapılmak üzere Samsun`a sevk edildi. Yapılan incelemede Öztürk`ün vücuduna 6 adet 9 milimetre kurşun ve çok sayıda saçma isabet ettiği öğrenildi.

Olay sonrası jandarma tarafından başlatılan inceleme sonucunda Saffet Öztürk`e ait tarlaya hayvanlarını sokarak zarar verdiği ve aralarında daha önceden husumet bulunduğu iddia edilen Gazibeyli Mahallesi`nde oturan K.Ö. ve iki oğlu şüpheli olarak jandarma tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

CİNAYET ZANLILARI ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

SAMSUN (İHA) - Samsun'un Bafra ilçesinde öldürülen şahsın katil zanlıları adliyeye sevk edildi. 
Bafra`ya 10 kilometre mesafede bulunan Şeyhulaş Mahallesi Gazibeyli Mahallesi sınırlarında bulunan kendilerine ait tarlayı kontrol etmek için giden Saffet Öztürk'ü (27) tüfek ve silahla yaylım ateşine tutarak öldürdükleri iddiasıyla Kadir Ö. (59), oğulları Gökhan Ö.(31) ve Gürkan Ö.(28), jandarma tarafından gözaltına alındı. 
Üç zanlı, sorgularının ardından suç aletleri iki pompalı tüfek ve bir tabanca ile birlikte adliyeye sevk edildi. 

 

CINAYETE 3 TUTUKLAMA

Adliyeye sevk edilen 3 kisi mahkemece tutuklanarak cezaevine gonderildi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra'da 1 Kişi Silahla Vurularak Öldürüldü içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0