GÜNDEM

Bafra Zabıtasından Dilenci Çetesine Darbe

 
 2731
Bafra Zabıtasından Dilenci Çetesine Darbe - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçe Belediyesi Zabıta ekiplerinin düzenlediği dilenci operasyonunda 10 bin liraya yakın para ele geçirildi.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Samsun`un Bafra ilçe Belediyesi Zabıta ekiplerinin düzenlediği dilenci operasyonunda 10 bin liraya yakın para ele geçirildi.

Bafra Belediye zabıtası Ramazan ayı dolayısıyla yaptıkları kontrollerde bir dilenci çetesine darbe vurdu.

Sinop`tan Bafra`ya dilenmeye gelen 3 kadın ve 1 erkekten oluşan dilencilik çetesi, Bafra Zabıta Amirliğinin yaptığı operasyon sonucunda yakalanarak büyük bir darbe aldı.

3 kadından 2 tanesi ve çete lideri olduğu iddia edilen patronları Haydar K.(47) zabıta ekiplerince suçüstü yakalandı. Yakalanarak zabıta amirliğine götürülmek istenen dilenciler direnince polis kuvvetlerinden destek alındı.

Yapılan üst araması sonucunda Çete lideri Haydar K.`nın üzerinden 9 bin 480 lira ve dilenci kadınlardan Müzeyen Y.`nıi üzerinden 167 lira 50 kuruş para çıktı.

Yakalanan çete hakkında yasal işlem yapılırken, operasyonda yakalanan dilencilere 5326 sayılı Kabahatler Kanunu`nun 33. maddesi gereğince yasal işlem ve cezai işlem uygulanarak üzerilerinde tespit edilen paralara da el konuldu.  

Zabıta ekipleri, vatandaşların duygularını istismar ederek dilenciliği bir meslek haline getirmiş bu ve bu gibi kişiler ile ilgili olarak 153 numaralı hattın aranarak şikayette bulunulmasını istedi. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Zabıtasından Dilenci Çetesine Darbe içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0