GÜNDEM

Bafra Ürünleri "Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi"nde

 
 160
Bafra Ürünleri "Coğrafiİşaretli Ürünler Zirvesi"nde - Ankara Ticaret Odasının (ATO) düzenlediği Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi ATO Congresium`da başladı.
Bafra Haber

 |  - Ankara Ticaret Odasının (ATO) düzenlediği Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi ATO Congresium`da başladı.

3 bin 500 kişilik salonun tamamen dolduğu ve çok sayıda katılımcının ayakta izlemek zorunda kaldığı zirveye, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri, ATO Yönetim Kurulu, Meclis ve komite üyeleri ile öğrenciler katıldı.

Edirne`den Kars`a, Samsun`dan Gaziantep`e kadar Anadolu coğrafyasının dört bir yanından yöresel lezzetlerin sergilendiği Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi`ne Samsun ili ve ilçe Oda Borsaları Coğrafi Ürünleri ile katılım sağladı.

Coğrafi İşaret Tescilli olan Bafra Ürünlerinin sergilendiği Standa yer alan Bafra Pidesi, Bafra Nokulu, Bafra Zembili, Bafra Kaymaklı Lokumu ve Bafra Pirincine ilgi yoğunken ürünlerin tanıtımını ve ikramını Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Başarile Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu bizzat gerçekleştirdi.

Ankara Ticaret Odası`nın (ATO) Congresium`da gerçekleşen Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi 2 gün boyunca tanıtım ve çeşitli sempozyumlarla devam edecek.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ürünleri "Coğrafi İşaretli Ürünler Zirvesi"nde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0