GÜNDEM

Bafra Umut Derneği Yakakent Köylerinde

 
 558
Bafra Umut Derneği Yakakent Köylerinde - Bafra Umut Derneği Yakakent ilçesine bağlı 6 köye yardım götürdü.
Bafra Haber

 |  - Bafra Umut Derneği Yakakent ilçesine bağlı 6 köye yardım götürdü.

Faaliyetlerini aralıksız sürdüren Bafra Umut Derneği Yakakent`e bağlı Sarıgöl Mah, Büyükkırık Mah, Mutaflı Mah, Yeşilköy Mah, Söğütalan Mah  ve Asmapınar Köyü Cimit Mahallesine yardım elini uzattı.

Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin `` Yakakent Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Karga`nın tespit etmiş olduğu köy muhtarlarının talepleri doğrultusunda hazırlayarak getirmiş olduğumuz giyim, ayakkabı, yorgan, yastık, battaniye gibi malzemeleri Yakakent merkezde ve yakın köylere giderek teslim ettik. Araç olarak desteğini bizlere her zaman veren Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin`e teşekkür ederim ``dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turan Karga ``Yakakent`e bağlı bulunan yukarı mahallelerde ihtiyaç sahibi bir çok vatandaşımız bulunmakta. Bafra Umut Derneğinden talep ettiğimiz malzemeleri muhtarlarımıza teslim ederek, ihtiyacı olan kişilere dağıtılmasına vesile olduk. Başka köylerimize de yardım sözü aldığımız Bafumder Başkanı Hülya Hanıma, yönetimde bulunan Derya Ergin, Berat Yangın Yüksel, Ferhat Şahin`e ve Bafra Belediyesine teşekkür ederim``dedi.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Umut Derneği Yakakent Köylerinde içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0