SAMSUN

Bafra Umut Derneği Vezirköprü`de

 
 814
Bafra Umut Derneği Vezirköprü`de - Bafra Umut Derneği Vezirköprü ilçesine bağlı Mezraa köyüne ulaşarak giyim eşyası yardımında bulundu.
Bafra Haber

 |  - Bafra Umut Derneği Vezirköprü ilçesine bağlı Mezraa köyüne ulaşarak giyim eşyası yardımında bulundu.

Bafra Umut Derneği Vezirköprü ilçesine bağlı Mezraa köyüne ulaşarak giyim eşyası yardımında bulundu.

Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin ve dernek üyeleri öğrenci ve ailelere yönelik 3000 adet giyim eşyası yardımında bulundu. Eşyalar Mezraa köyü imamına teslim edildi.

Yardımlardan dolayı Bafra Umut Derneği `ne teşekkür eden Mezraa köyü imamı Sadi Akadeş `Tarımsal ve hayvancılık konusunda vatandaşlarımız yaşamını sürdürüyor. Köyümüzün yoksulluğu sınırın altında görülüyor. Köyümüzde buluna okula çevre köylerden taşımalı sistemiyle öğrenciler geliyor. Köyümüzde bulunan okulda da yaklaşık 350 civarında öğrenci bulunuyor. Bafra Umut Derneğinin yapmış olduğu bu eşya yardımını okulumuzda bulunan öğrencilerimize ve yardıma muhtaç ailelere dağıtımını yapacağım` dedi.

Mezraa köyü imamı  Sadi Akadeş yardım talebi üzerine köydeki durumdan bilgi alarak köye geldiklerini belirten Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, `Sadi Akadeş imamımız köyümüze yardım yaparmısınız diye bizden talepte bulundu. Bizde bu talep üzerine, Mezraa köyüne eşya yardımını getirdik köy imamımız bu yardımları yardıma muhtaç öğrencilere ve vatandaşlara dağıtacak ` dedi.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Umut Derneği Vezirköprü`de içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0