GÜNDEM

Bafra Umut Derneği Şehidini Unutmadı

 
 812
Bafra Umut Derneği Şehidini Unutmadı - Samsun Bafra Umut Derneği, Türk Polis Teşkilatı'nın 169 yıl dönümü ve Van Başkale`de 2010 Nisan ayında şehit düşen Bafralı polis memuru Ramazan Arslan'ın anısına Başkale`ye yardım gönderdi.
Bafra Haber

 |  - Samsun Bafra Umut Derneği, Türk Polis Teşkilatı'nın 169 yıl dönümü ve Van Başkale`de 2010 Nisan ayında şehit düşen Bafralı polis memuru Ramazan Arslan'ın anısına Başkale`ye yardım gönderdi.

Bafra Umut Derneği Van'ın Başkale ilçesinde polis memuru Ramazan Arslan'ın şehit oluşunun 4. yıl dönümünde ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtılmak üzere Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giysi, ayakkabı ve kırtasiye malzemesi yolladı.

Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin, "Bafralı polis memurumuz Ramazan Arslan Van'ın Başkale ilçesinde 2010 yılında görev yapmakta iken, derneğimizden ilçede bulunan bir okul için yardım talebinde bulunmuştu. Ne yazık ki bu yardımların oraya ulaştığını göremeden şehit olmuştu. Bafra Umut Derneği olarak her yıl şehidimizin anısına Başkale Emniyet Müdürlüğü ile iletişime geçerek yardımlarımızı yolluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Umut Derneği Şehidini Unutmadı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0