GÜNDEM

Bafra Ülkü Ocaklarında Görev Değişikliği

 
 1672
Bafra Ülkü Ocaklarında Görev Değişikliği - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu, Samsun İl Ocak Başkanlığı ile yapılan istişare ile başkanlık görevini dün akşam itibarı ile vekaleten Cahit Müderrisoğlu`na devretti.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra Haber / Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu, Samsun İl Ocak Başkanlığı ile yapılan istişare ile başkanlık görevini dün akşam itibarı ile vekaleten Cahit Müderrisoğlu`na devretti.

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu sosyal paylaşım sitesi facebook hesabından yaptığı açıklamada; "Yaklaşık 3 yıl önce Bafra Ülkü Ocakları Başkanlığı gibi yüce bir makamda görev alarak çıkmış bulunduğumuz bu kutlu yolda ekip arkadaşlarım ve en önemli değerlerimiz genç kardeşlerimiz ile her türlü zorluğu göze alarak, her şeyimizden vazgeçmekle birlikte, kibirden, riyadan, dedikodudan, yalandan uzak kalarak ve asla dik duruşumuzdan taviz vermeyerek şükürler olsun ki bugünlere geldik.

Binlerce şehidi olan böylesine yükü ağır bir makamın hakkını verebilmek bizler için çok önemliydi. Yoksa bizim, makam hırsımız ve derdimiz olmadı, olmayacakta Allah`ın izniyle. Biz elimizden geldiğince, gücümüzün yettiğince makamı yüceltmeye çalıştık, makamla yücelmek gibi bir hesabımız da olmadı. İnşallah layık olabilmişizdir. Tabi ki bizler tüm bunları düşünürken ve de faaliyetlerimizi gerçekleştirirken; her daim maddi, manevi desteklerini esirgemeyerek faaliyetlerimizi yapmamızda vesile olan, görünen görünmeyen tüm büyüklerimize, duasını hiç eksik etmeyen sevenlerimize teşekkür ederiz. Bizler eğer varsa hakkımızı helal ediyoruz. Sizlerin de haklarınızı helal etmeniz ve dualarınızı eksik etmemeniz temennisi ile; Samsun İl Ocak Başkanlığımız ile yaptığımız istişare ile Bafra Ülkü Ocakları başkanlığı görevimi bu akşam itibarı ile vekaleten Cahit Müderrisoğlu kardeşime devrediyorum. Yolun bahtın açık olsun başkanım"  ifadelerini kullandı.

Edinilen bilgilere göre Hakan Eroğlu`nun, İl Başkanlığı tarafından başka bir göreve getirileceği için başkanlık görevini vekaleten Cahit Müderrisoğlu`na devretti.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ülkü Ocaklarında Görev Değişikliği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0