GÜNDEM

Bafra Türkav`dan Şehitler İçin Kur`an Tilaveti Ve Dua

 
 848
Bafra Türkav`dan Şehitler İçinKur`an Tilaveti Ve Dua - TÜRKAV Bafra Şubesi şehitler için Bafra Büyük Camide dün akşam namazına müteakip Kur`an tilaveti ve dua programı düzenledi.
Bafra Haber

 |  - TÜRKAV Bafra Şubesi şehitler için Bafra Büyük Camide dün akşam namazına müteakip Kur`an tilaveti ve dua programı düzenledi.

 Programda hocaların okuduğu Kur`an ve dualarla şehitlerimiz anıldı. Bafra Kapalı cezaevi vaizi de programda şehitlik üzerine kısa bir sohbet yaptı.

 Bafra halkı programa katılarak şehitlerini unutmadığını, terörle mücadelede asker ve polisimizin yanında olduğunu bir kez daha gösterdi.

Programa MHP ilçe başkanı Avukat Hüseyin Acar, MHP Samsun Milletvekili Hüseyin Edis, MHP Bafra eski Belediye Başkan Adayı Özgür Topkaya,  MHP Bafra belediye Meclis Üyesi Hakan Aytünür, Bafra Şehit Aileleri ve Gazileri Derneği Yöneticisi Hakan Keser, KEYDER Bafra Şube Başkanı Halil Özkök, Türk Büro Sen Başkanı Hasan Güngör, Türk Diyanet vakıf Sen Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Polat, Bafra Halk Eğitim Müdürü Yalçın Ak, Doğanca Ortaokulu Müdürü Murat Dulkadiroğlu, çok sayıda sivil toplum kuruluşu üyesi ve yöneticisi ve vatandaşlarımız katıldı. 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Türkav`dan Şehitler İçin Kur`an Tilaveti Ve Dua içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0