GÜNDEM

Bafra Türkav 2015 Yılını Değerlendirdi

 
 114
Bafra Türkav 2015 Yılını Değerlendirdi - TÜRKAV Bafra Şubresi 2015 yılı olağan istişare kurulu toplantısı gerçekleşti.
Bafra Haber

 |  - TÜRKAV Bafra Şubresi 2015 yılı olağan istişare kurulu toplantısı gerçekleşti.

Türkav Bafra Şube Başkanlığında gerçekleşen toplantıya çok sayıda Türkav ve Türk Eğitim-Sen üyesi katıldı.

2015 yılının değerlendirildiği istişare toplantısında konuşan TÜRKAV Bafra Şube Başkanı Gıyas Varol şunları söyledi:

"Vakfımızın 2015 yılı çalışmalarının ve faaliyetlerinin değerlendirildiği istişare Kuruluna teşriflerinizden dolayı hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyor; bu Kurulun düzenlenmesine katkıda bulunan TÜRKAV Bafra Şubesi Yönetim Kuruluna, gönül dostlarımıza ve üyelerimize şükranlarımızı sunuyorum.

Bugün, Ülkemizin içinde bulunduğu, başta terör belası olmak üzere, ekonomik, sosyal, siyasi, kültürel ve toplumsal cinnet herkesi olduğu gibi kamu çalışanlarını da olumsuz etkilemiştir.

Bu süreçte, Ülkücü Kamu Çalışanları, kimsesizliğe itilerek, yıpratılmak, sindirilmek, , korkutulmak istenilmiştir.

Milliyetçi Kamu çalışanlarının tamamına yakını; ya soruşturma geçirmiş, ya cezalandırılmış; ya görevden alınmış; ya görev yeri değiştirilerek sürülmüş, ya da emekliye zorlanmıştır.

Bu dönemde adam kayırmanın destanı yazılmış, Türk milletinin adalet, hak, hukuk, eşitlik duyguları erozyona uğratılarak, Türk Milletimizden intikam alınmıştır.

Pkk ve yandaşları siyasilerle kol kola yürünmüş. Tavizler verilmiş. Ülke bölünmenin eşiğine getirilmiş. Ülkenin her yanında Pkk terör örgütü eylemleri artmış. İcra makamındaki mevcut siyasi yapılar ve yöneticiler aciz kalmış. Ülkemizin dört bir yanına kaos hakim olmuş.

Sur, Cizre, Şırnak başta olmak üzere birçok il ve ilçede sokağa çıkma yasağı uygulanmış. Sokaklarda barikatlar kurulmuş. Devlet otoritesi zayıflamış. Sözde öz yönetim adına devlete ve Türk Milletine karşı isyan denemeleri yapılmış. 

Devletin omurgası olan kamu çalışanlarının onurları, ayaklar altına alınarak, insanlık onurlarıyla alay edilmiş. Kamu çalışanlarının çalışma azmi, şevki, isteği, yok edilerek kamu çalışanlarının çalışma memnuniyeti tükenmiştir.

Bizler, yani ülkücüler devleti canımızdan aziz bilip, onun sonsuza kadar var olabilmesi için her türlü zorluğa katlanma, her türlü fedakârlığı yapma sözünü verdiğimiz için, bütün bu cefalara katlanıyoruz.

"Söz konusu vatansa, gerisi teferruattır." anlayışıyla Atatürk`ümüzün ilkelerine; Başbuğumuzun da ülkülerine sevdalıyız. Ülkücü hareketin mensupları olarak,  Türkiye Cumhuriyeti`nin temel ilkelerine bağlı, devletimizin demokratik, laik, sosyal ve hukuk devleti olma prensibine saygı duyuyoruz. Ve biliyoruz ki, "Önce Ülkem" diyenler, bu sürgünlerin, kıyımların, haksızlıkların, adaletsizliklerin, çirkefliğin elbette hesabını soracaklardır.

Sevgili Gönül Dostlarım, Bizler  canımızdan aziz bildiğimiz devletimize milletimize ve dinimize  sahip çıkmak için,  Devletimizin güçlenmesi, geleceğimizin aydınlanması, milletimizin mutlu olabilmesi için. İlahi Kelimatullah ve kızıl elma ülkümüzün gerçekleşmesi için her türlü fedakârlığa dün olduğu gibi bu günde hazırız."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Türkav 2015 Yılını Değerlendirdi içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0