GÜNDEM

Bafra Turizmde Atağa Geçti, Yamaç Paraşütü De Başladı

 
 227
Bafra Turizmde Atağa Geçti,Yamaç Paraşütü De Başladı - Bafra Balon gezileri yanında yamaç paraşütü konusunda da ilk adımları attı. Bafra Belediyesi ile Bafra Hava Sporları Kulübünün birlikte organize ettiği Yamaç paraşütü etkinliği Bafra Kapıkaya Tepesinde yapıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Balon gezileri yanında yamaç paraşütü konusunda da ilk adımları attı. Bafra Belediyesi ile Bafra Hava Sporları Kulübünün birlikte organize ettiği Yamaç paraşütü etkinliği Bafra Kapıkaya Tepesinde yapıldı.

Yapılan Etkinliğe Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sefer Arlı, Samkon Başkanı H.Kaya Aşcı, Bafra Hava Sporları Kulübü Başkanı Burhan Apaydın ve yönetim kurulu üyeleri, Kapıkaya Muhtarı Bahri Bazok ile başta Samsun, Merzifon, İstanbul olmak üzere çok sayıda şehirden yamaç paraşütçüleri ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

 Yamaç paraşütçüleri tek veya Tandem ile uçuşlar yaptı. İzleyenler bu uçuşları büyük bir heyecanla takip ettiler. Uçuşlara katılan paraşütçüler buranın Türkiye`nin en güzel yerlerinden biri olduğunu, termik ve dinamik bakımından uçuşlar için mükemmel olduğunu, bu kadar güzel bir yer görmediklerini ve buranının bir turizm bölgesi olacağını ifade ettiler.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle Kapıkaya muhtarımıza, Bafra Hava sporları kulübümüze, Türkiye`nin pek çok yerinden katılan paraşütçülerimize teşekkür ediyorum. Bizim Bafra için ortaya koyduğumuz 5 ana hedefimizden biri turizmdir. Bu alanda çalışmalar yapıyoruz.  Samsun bir bütündür. Her ilçemizin turizm değerlerinin ortaya konulması Samsunumuza ait demektir. Samsun Büyük şehir Belediye Başkanımız Sefer Arlı bizzat burada bulunarak yetkililerle beraber tespitlerde bulundular. Samsun Büyük Şehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz her zaman Baframızın yanındadır. Burada da gerekenleri yapacağına inanıyorum. Ayrıca buraya su getirme sözü veren iş adamımız Kerim Kerimoğlu`na ve bizlerle beraber olan Samkon Genel Başkanı H.Kaya Aşcı, Büyük şehir belediyesi Proje Daire Başkanı, Ar-Ge şube müdürü ve hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Bu bölge Türkiye`nin en güzel yerlerinden biridir. Doğal güzelliklerin her noktası burada yer alıyor. Burayı Türkiye`nin en önemli Turizm bölgesi haline getirmek için çalışacağız. "

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Sefer Arlı burada yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Buraya neler yapabileceğimizi görmek için Proje Daire Başkanımız ve Ar-Ge Şube müdürümüzü de alarak geldik. Burada yaşanan büyük bir heyecandır. Mükemmel manzaralar var. Burayı Turizm Bölgesi haline getirmek için çalışacağız. Burada sosyal donatılar, kafeterya, mescit, çeşmeler gibi alanlar oluşturmak, yer ve yol problemini çözmek gerekiyor. Yaptığımız tespitleri Büyükşehir belediye başkanımıza aktaracağız. Bunları Baframıza inşallah kazandıracağız. Bafra Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere bu güzel çalışmaları için tebrik ediyorum."

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Turizmde Atağa Geçti, Yamaç Paraşütü De Başladı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0