GÜNDEM

Bafra Tso Üyeleriyle Dubai Fuarında

 
 88
Bafra Tso Üyeleriyle Dubai Fuarında - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Dubai`de 5`incisi gerçekleşen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı ve iş gezisine üyeleri ile birlikte katıldı.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Dubai`de 5`incisi gerçekleşen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı ve iş gezisine üyeleri ile birlikte katıldı.

Fuar ve İş gezisine 42 kişiden oluşan iş adamları fuarda sergilenen inşaat sektöründeki son gelişmeleri inceledi.

Fuarda Banyo, Mutfak ve Sağlık Gereçleri, Metal, Çelik, Tesisat, Su Teknolojisi Taşıma, Dekoratif Ürünler Güvenlik ve Güvenlik Ekipmanları, Kapılar ve Pencereler İskele, Elektrik Sistemleri Yazılım, Kaplama, Boyama, Alçı, Fayansları, Özel İnşaat (Yüzme Havuzları, Çeşmeler) Yangın Söndürme ve Koruma, Termal Nem, Cam ve Cam, Koruma, Peyzaj Ürünler ve Hizmetler, Ahşap, Plastik ve Kompozit, Mermer, Seramik... vs. gibi çeşitli ürünler katılımcılara sunuldu.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinden oluşan heyet stantları gezerek dünyanın farklı ülkelerinden gelen firmalar ile ikili iş görüşmeleri gerçekleştirildi.

Ras Al Khaimah eyaleti Rak serbest bölgesi ziyaret edilerek burada yetkililer tarafından Bafra TSO katılımcılarına brifing verildi.

 Türkiye Cumhuriyeti Dubai Konsolosluğu ziyaret edilerek Ticaret Ataşesi Serdar Kumbaracı ile bir toplantı yapıldı. Yapılan toplantıda Türkiye ile Birleşik Arap emirlikleri arasında Türkiye`deki ticaret değerlendirildi.

Ticaret Ataşesi Serdar Kumbaracı Birleşik Arap Emirliklerinden Karadeniz`e, özellikle Trabzon`a ziyaretçi gittiğini söyledi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar "bu turizm potansiyelinden Samsun`un ve Bafra`nın faydalanması için çalışma yapacaklarını belirtti.

Konsolosluktaki görüşmeye Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafralı İşadamı Kaya Aşçı ve Bafra TSO üyelerinden oluşan bir heyet katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Tso Üyeleriyle Dubai Fuarında içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0