GÜNDEM

Bafra Trafiği Masaya Yatırıldı

 
 46
Bafra Trafiği Masaya Yatırıldı - Bafra İlçesi şehir içi trafik sorunlarının çözümüne yönelik toplantı Bafra Belediyesinde gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra İlçesi şehir içi trafik sorunlarının çözümüne yönelik toplantı Bafra Belediyesinde gerçekleştirildi.

Bafra İlçesi şehir içi trafik sorunlarının çözümüne yönelik toplantı Bafra Belediyesinde gerçekleştirildi.
Toplantıya Bafra Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi ve Daire Amirleri katıldı.
Bafra Kaymakamı Ali Katırcı Başkanlığında gerçekleştirilen Toplantıda İlçe trafiğinde sorun yaşanan noktalar, trafik akışını olumsuz yönde etkileyen faktörler ve çözüm yolları ele alındı.
Toplantıda İlçede özellikle vatandaşların yoğunlukla kullandığı cadde ve sokaklarda trafik akışını rahatlatacak tavsiye kararları alındı
Toplantıda İshaklı Mahallesi Hastane Sokak ile Molla Osman Sokağın kesiştiği kavşak, Alaçam Caddesi Akbank Kavşağı, Hükümet Caddesi, Büyükpazar gidiş güzergâhı, Tekel Caddesi ve Gençlik Caddesi gibi önemli noktalarda araç ve yaya trafiğini rahatlatması amacını taşıyor.
Bafra Şehir içi trafik düzenlemesiyle alınan kararlar gereğince tek yön iptali ile ilgili kararlar İlçe Trafik Komisyonunda ele alınacak. Gerekli levhalandırma, kaldırım ve şerit çalışmaları ise 5393 sayılı Belediye Kanunu gereğince Bafra Belediyesi gerçekleştirecek.
Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Trafiği Masaya Yatırıldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0