EĞİTİM

Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu`ndan Örnek Proje

 
 222
Bafra Ticaret SanayiOdası Ortaokulu`ndan Örnek Proje - Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokulunda hazırlanan "Şiir Ailemle Güzel Projesi" projesinin finali ve ödül töreni gerçekleştirildi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokulunda hazırlanan "Şiir Ailemle Güzel Projesi" projesinin finali ve ödül töreni gerçekleştirildi.

Bafra Kaymakamlığının yürüttüğü "Düşünen Üreten Lider Öğretmen Projesi" kapsamında hazırlanan Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu öğretmen, öğrenci ve velilerini kapsayan "Şiir Ailemle Güzel Projesi" finali ve ödül töreni okul konferans salonunda gerçekleştirildi. 

Duygu yüklü anların yaşandığı programda projenin asıl hedefi olan öğretmen, öğrenci veli buluşmasının tam manasıyla gerçekleştiği gözlendi. 

Proje konsepti öğrenci ve velisiyle birlikte karşılıklı şiir okuma şeklinde gerçekleştirildi. 

Proje final programına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Ticaret Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar Ve Ticaret Sanayi Odası Genel Sekreteri Talip Şahin, okul öğretmenleri, çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. 

Program sonunda projeye katılan tüm veli ve öğrencilere katılım belgesi verildi.

Programa misafir olan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu; Projeyi çok beğendiklerini, Bakanlığa Örnek Proje olarak sunacaklarını ve ülke çapında yaygınlaştırmaya çalışacaklarını belirtti.

 

Projenin temel amacı öğrenci ve velilerin birlikte sanatsal bir ürün ortaya koymaları ve velilerin okul ortamında öğrencisi ile birlikte verimli ve etkin vakit geçirmelerini sağlamaktır. Projenin sürecinde gözlenen olumlu tutum ve davranışlar projenin amacına uygun ve beklentileri karşıladığını göstermiştir.

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Ticaret Sanayi Odası Ortaokulu`ndan Örnek Proje içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0