GÜNDEM

Bafra Tahıl Üreticileri Birliğinden İftar Yemeği

 
 634
Bafra Tahıl Üreticileri Birliğinden İftar Yemeği - Bafra Tahıl Üreticileri Birliği tarafından Bafra`da bulunan bir AVM`de Niyazi Kesim Restoran`ta iftar yemeği düzenlendi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Tahıl Üreticileri Birliği tarafından Bafra`da bulunan bir AVM`de Niyazi Kesim Restoran`ta iftar yemeği düzenlendi.

İftar yemeğinin ardından ise Bafra Kaymakamı Halis Arslan yaptığı açıklamada, "Bu mübarek ramazan akşamında nezih bir toplulukla bir olmak güzel bir duygu. Bu akşam hem iftarımızı yaptık hem de Bafra ve Bölgesi üreticilerinin yaptıkları çalışmaları dinledik. Yakın zamanda Bafra ve Bölgesinin tarımını ve yapılan çalışmaları Tüm Türkiye`ye göstermek için festivallerimiz ve etkinliklerimiz olacak. Bafra tarımı ile söz sahibi bir ilçedir. Bir tarımcı kaymakam olarak, tarımın içinden gelen birisi olarak her zaman iç içe olacağız, birlikte olacağız. Bafra`mız tarım konusunda kendisini ispatlamıştır. Oldukça ileri düzeydedir. Örnek çalışmalarımızı daha da yaygınlaştırarak üreticimize, çiftçilerimize daha faydalı hale gelebilelim.``dedi.

İftar yemeğine Bafra Kaymakamı Halis Arslan, Samsun Kırsal kalkınma Daire Başkanı Mehmet Akif Özdemir, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bafra Müdürü Ahmet Dursun, Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi, Samsun Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Erdal Doğan, Bafra Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Hasan İrer, Gıda Tarım ve Hayvancılık şube müdürleri, Birlik Başkanları, Danışmanlar ve Bafra Tahıl Üreticileri Birliği yönetimi ile personeli katıldı.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Tahıl Üreticileri Birliğinden İftar Yemeği içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0