GÜNDEM

Bafra Sular Altında Kaldı

 
 3176
Bafra Sular Altında Kaldı - Yalçın Köse- Bafra / Dün akşam gün boyu Yağan sağanak yağışlar Bafra`da bir çok yerde büyük göletler ve su baskınları olmasına sebep oldu.
Bafra Haber

 |  - Yalçın Köse- Bafra / Dün akşam gün boyu Yağan sağanak yağışlar Bafra`da bir çok yerde büyük göletler ve su baskınları olmasına sebep oldu.

Gün boyunca yağan sağanak yağmurlar nedeniyle Samsun-Sinop Karayolu eski Tosköy Kavşağında bulunan üst geçidin çevresi, Zübeyde Hanım Caddesi , Çaycılar Sokak, Mehmet Akif Ersoy Caddesi gibi birçok noktada büyük göletler oluştu. Bir  çok yaya ve otomobil sürücüsü mağduriyet yaşarken esnaflar yöneticilere isyan etti.

Samsun- Sinop Karayolunda oluşan gölete giren otomobillerin bozulması sonucu bir çok vatandaş mağdur olurken polis ekipleri güvenlik önlemi alarak her hangi bir kaza olmasını engellemeye çalıştılar.

Kimi vatandaş arıza yapan araçtan inemezken gölet haline gelen yollarda bulunan vatandaşlar isyan etti.

Vatandaşlar bu tür yağmurlarda gölet ve sel oluşan yerlerin belli olduğunu ve neden her hangi bir önlem alınmadığını merak ettiklerini, bu konuda belediyenin yetersiz kaldığını belirterek önlem alınmasını istediler.

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Sular Altında Kaldı içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0