GÜNDEM

Bafra Sinoplular Derneği`nden Emniyet Müdürlüğü Ziyaret

 
 64
Bafra Sinoplular Derneği`ndenEmniyet Müdürlüğü Ziyaret - Emniyet Teşkilatının 168.Yıl dönümü dolayısı ile Bafra Sinoplular Derneği Başkanı Sadettin Kutlu ve dernek üyeleri Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi'ye kutlama  ziyaretinde bulundular.
Bafra Haber

 |  - Emniyet Teşkilatının 168.Yıl dönümü dolayısı ile Bafra Sinoplular Derneği Başkanı Sadettin Kutlu ve dernek üyeleri Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi'ye kutlama ziyaretinde bulundular.

Bafra İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi,``Bafra Sinoplular Derneğinin Polis Haftası dolayısı ile Emniyet Teşkilatını ziyarette bulunmalarından dolayı teşekkür ederim.``dedi.

Bafra Sinoplular Derneği Başkanı Sadettin Kutlu,`` Polis Teşkilatının kuruluşunun 168.yıldönümü münasebeti ile ülkemizin dört bir tarafında büyük bir özveri ile çalışan ve bu uğurda hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Emniyet güçlerimizin ve ailelerinin Bayramını kutluyorum.

Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin Ülkesi ve Milletiyle Bölünmez Bütünlüğünü, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak; huzur ve asayişi temin etmek, suç işlenmesini önlemek ve suçluları adalete teslim etmek gibi önemli görevleri bulunan ve bu görevleri başarıyla yerine getiren Polis Teşkilatımıza minnettarız. Çağdaş bir devlet için hayati öneme sahip bu temel ilkelerimizin uygulamaya geçirilmesinde Türk Polis Teşkilatımızın çok önemli bir rolü vardır. 168 yıllık bir kurum kültürüne sahip olan teşkilatımızın bunu başaracağına inancımız tamdır. "Ëœ`diyerek sözlerini tamamladı.

Konuşmalardan sonra ise geçtiğimiz günlerde Bafra Belediyesi Kültür Merkezinde Bafra Sinoplular Derneği tarafından sahnelenen Yönetmenliğini Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü Polislerinden Murat Sağkan ve oyunda rol alan Polis memuru Ali Özeren`e ayrıca teşekkür edilerek, Polis Bayramı kutlandı.

 

 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Sinoplular Derneği`nden Emniyet Müdürlüğü Ziyaret içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0