GÜNDEM

Bafra Sinoplular Derneği Kapadokya`da

 
 596
Bafra Sinoplular Derneği Kapadokya`da - Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Kapodokya Havzasına kültür gezisi düzenledi.
Bafra Haber

 |  - Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Kapodokya Havzasına kültür gezisi düzenledi.

Bafra Sinoplular Kültürünü Yaşatma ve Dayanışma Derneği Başkanı Sadettin Kutlu`nu organize ettiği ve Alaçam Turizm Seyahatle gerçekleşen geziye 45 kişi katıldı.

 Dernek Başkanı Sadettin Kutlu`nun verdiği bilgiye göre"  13 Şubat 2015 günü başlayan gezi Nevşehir, Ürgüp Avanos ve tüm Kapadokya Havzası gezildi. Rehber eşliğinde yapılan gezi yörenin tanınması ve kültür açısından çok faydalı oldu. Geziye katılanla 3 gün boyunca hoşça vakit geçirdiler." dedi.

   Gezilerin Daimi katılımcısı olan Bafra Sanai`sinin tanınmış ve sevilen esnaflarından Cengiz Kul "kapodokya gezisi hem dinlenme hemde kültür ve tarihi değerleri tanımamız açısından çok faydalı oldu. Hem eğlendik, hem dinlendik hem de cennet kadar güzel vatanımızın bu harika diyarını yakından tanıma fırsatı bulduk. Çok faydalı bir gezi oldu emeği geçenlere kendim ve arkadaşlarım adına teşekkür ederim. dedi" 

Bafranın haberi, bafra
  • BafraHaber Yorum
  • Bafra Sinoplular Derneği Kapadokya`da içeriğine yorum yapmaktasınız
Favicon
  • Toplam Yorum 0